SilvaLuizKidsMontasjeWeb (Foto: Twitter/Scanpix (Montasje))
SilvaLuizKidsMontasjeWeb (Foto: Twitter/Scanpix (Montasje))

Brasiliansk bildesnakkis: Se så like de er!

... men bildet skal ikke være av Thiago Silva og David Luiz som barn.

Et internettfenomen kan oppstå ut av ingenting, og det seneste fra Brasil er et bilde som sirkulerer av to barn som er til forveksling like to av landets største fotballstjerner.

Midtstopperduoen Thiago Silva og David Luiz viste i Confederations Cup at de har en god kjemi og utfyller hverandre bra på banen, og i etterkant av dette har det nå begynt å figurere et bilde på Twitter som skal vise nettopp hvorfor duoen kjenner hverandre så godt.

Les også: Fred og Neymar ydmyket Spania i vanvittig finale

SilvaLuizKidsWeb
  (Foto: Twitter)
SilvaLuizKidsWeb (Foto: Twitter)

Bildet er herlig, men det er lite trolig at det er av nettopp de to brasilianske stopperstjernene. Thiago Silva er nemlig født i Rio i september 1984, mens David Luiz er født i São Paulo i april 1987.

Nå har også Silva måttet slå fast at det ikke er de to det er snakk om.

– Det er umulig å ikke se likhetene. Jeg får SMSer fra folk fra Italia, Frankrike og til og med Leonardo (PSGs president, red.anm.). Ni av ti SMSer jeg får handler om dette bildet, sier Silva til Globoesporte.

Bildet sprer seg uansett som ild i tørt gress på sosiale medier, og etter at en av Brasils beste spillere gjennom tidene, Ronaldo, la det ut på sin konto ble neppe spredningen mindre.

Her er Ronaldos tweet, som allerede er delt godt over 1000 ganger: