Umaru Bangura (Foto: Ness, Jan Kåre, © JKN)
Umaru Bangura (Foto: Ness, Jan Kåre, © JKN)

– Premier League-klubb fikk avvist bud på Haugesund-spiller

Umaru Bangura skuffet etter at budet ble avvist.

Ifølge Haugesunds Avis har den nyopprykkede Premier League-klubben Crystal Palace lagt inn et bud på 2,5 millioner kroner på FKHs Umaru Bangura.

Det skal ha blitt avvist blankt av Haugesund, som ifølge lokalavisen krever fem millioner kroner for å la Bangura gå selv om kontrakten hans går ut etter sesongen.

– Jeg er veldig skuffet, sier Bangura til Haugesunds Avis, for FKHs 25 år gamle forsvarssjef drømmer om spill i England.

– Jeg er klar for nye utfordringer, og Premier League er en stor mulighet for meg, medgir spilleren fra Sierra Leone.

– Tror det ordner seg
TV 2 Sporten snakket med Bangura etter onsdagens cupseier over Bodø/Glimt, og han uttrykte da optimisme med tanke på en overgang.

– Jeg tror det kommer til å ordne seg med Crystal Palace, sier han til TV 2 Sporten.

– Jeg tror alle fotballspillere ønsker å spille i Premier League, det er en av de største ligaene i verden. Det hadde føltes bra å dra dit, fortsetter han.

– Ser ikke vekk fra at han forsvinner
Sportssjef Asbjørn Helgeland vil ikke uttale seg om bud eller interesserte klubber, men ser ikke vekk fra at Bangura har skiftet beite når overgangsvinduet stenger i august.

– Det er vanskelig å si, men jeg ser ikke vekk fra at han forsvinner i sommervinduet, sier Helgeland til TV 2.

– Han har fem måneder igjen og har vært en klippe for oss. Om det dukker opp spennende nok ting så vil vi vurdere det, sier sportssjefen.