Eintracht Frankfurt, med Vadim Demidov fra start, tar i mot Greuther Fürth i Bundesliga fredag (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)
Eintracht Frankfurt, med Vadim Demidov fra start, tar i mot Greuther Fürth i Bundesliga fredag (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)

Demidov løst fra kontrakten

Vadim Demidov forlater Eintracht Frankfurt.

Eintracht Frankfurt skriver på sine hjemmesider at Vadim Demidov er løst fra kontrakten med den tyske klubben.

25-åringen hadde i utgangspunktet kontrakt i to år til med Eintracht Frankfurt, men det har lenge vært klart at nordmannen har søkt etter en ny klubb.

Demidov gikk til Eintracht Frankfurt fra Real Sociedad i forkant av forrige sesong, men midstopperen slo aldri til i den tyske klubben.

Det til tross for at han etter tre uker i klubben så svært lyst på tilværelsen, og avslørte at han takket nei til Wolverhamptoen.

– Jeg tror Tyskland vil passe meg veldig bra. Wolves var interessant, men Frankfurt føles riktigere. Jeg tror dette er det beste for meg, og også for Norge. Dette er en liga som vokser, både med tanke på nivå, tilskuere og alt. Det er en morsom liga å være i. Jeg tror Bundesliga passer meg perfekt, sa Demidov til tv2.no.

Det ble kun fem kamper for Bundesliga-klubben.

I vår har Sandefjord-gutten vært utlånt til Celta Vigo i Spania, hvor det ble bedre med spilletid, selv om han heller ikke der var fast på laget mot slutten av oppholdet.

Tv2.no har ikke lykkes i å komme i kontakt med Demidov eller hans representanter.