GÅR DU, SÅ GÅR JEG: Zlatan Ibrahimovic har gitt PSG ledelsen beskjed om at han vil forlate klubben dersom Carlo Ancelotti ikke fortsetter som trener. (Foto: EMMANUEL FOUDROT/Reuters)
GÅR DU, SÅ GÅR JEG: Zlatan Ibrahimovic har gitt PSG ledelsen beskjed om at han vil forlate klubben dersom Carlo Ancelotti ikke fortsetter som trener. (Foto: EMMANUEL FOUDROT/Reuters)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Zlatan vil til Real Madrid

Og Wayne Rooney lager trøbbel for David Moyes. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Og nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Zlatan Ibrahimovic fikk et svært nært forhold til Carlo Ancelotti i det året de var sammen i Paris Saint-Germain. Og den svenske superstjernen har ikke hatt for vane å knytte bånd til trenerne sine. Ifølge Sport skal journalisten Alfredo Duro ha sagt i fotballprogrammet Punto Pelota at Ibrahimovic skal ha sagt til agenten sin Mino Raiola at han vil følge Ancelotti til Real Madrid.

Les også: Götze startet Bayern-karrieren med å dumme seg ut
Les også: Derfor vil Wilshere se denne skjønnhetens bilde i Arsenal-garderoben

Carlo Ancelotti har gitt Real Madrid-ledelsen sin ønskeliste. Han sier ikke nei takk til Gareth Bale eller Luis Suarez, men hovedprioritet er en sentral midtbanespiller. Ilkay Gundogan kommer trolig neste sommer, men det virker umulig å løse ham fra Borussia Dortmund-kontrakten allerede nå. Nå skriver Marca at førstevalget er Real Sociedads Asier Illarramendi. «Illarra» var en av Spanias beste spillere da de vant U21-EM, og har også vært koblet til Arsenal. Real Sociedad ønsker ikke å selge. Men Illarramendi har en utkjøpsklausul i kontrakten sin på rundt 230 millioner kroner.

En annen kandidat er Benficas Nemanja Matic. Ifølge A Bola skal Benfica være interessert i å la Matic gå dersom de får Fabio Coentrao i bytte som en del av overgangen. Real Madrid kan også få ned overgangssummen dersom de er villig til å gi avkall på de 50 prosentene de skal ha av en overgang for Ezequiel Garay. Som kjent er Manchester United veldig interessert i å sikre seg den argentinske midtstopperen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

KAN HAVNE I REAL MADRID: Nemanja Matic skal stå på Real Madrids
  ønskeliste. (Foto: Armando Franca/Ap)
KAN HAVNE I REAL MADRID: Nemanja Matic skal stå på Real Madrids ønskeliste. (Foto: Armando Franca/Ap)

Wayne Rooney skal ha satt David Moyes skikkelig i offside. Spissen skal ha sagt seg villig til å bli værende i Manchester United, men bare dersom han får en formell beklagelse fra klubben og Sir Alex Ferguson, skriver Daily Mirror. Rooney er fortsatt forbannet etter at Ferguson hevdet at han hadde bedt om å forlate klubben og om å få slippe å spille sesongens siste hjemmekamp. Moyes er nå i en situasjon hvor han må velge mellom å selge Rooney eller legge seg ut med Ferguson, som nå er styremedlem i klubben.

Arsenal, Chelsea, Barcelona og Paris Saint-Germain følger nøye med hva som skjer med Rooney. Ifølge The Sun er alle klare til å komme med bud dersom 27-åringen blir lagt ut for salg.

Les også: Wigans egne hjemmesider glemte Hæstad
Les også: Se Arsenal-spillernes quizkunnskaper

Arsenal skal være interessert i å hente Gareth Barry fra Manchester City. Arsene Wenger prøvde å hente midtbanespilleren fra Aston Villa da han gikk til Manchester City. Nå har 32-åringen ett år igjen med The Citizens og er tilgjengelig for en billig penge. Ifølge The Sun ser Wenger Barry som en fin mann å ha som backup for midtbanespillerne han vil satse på.

26 millioner kroner og bort med Nicklas Bendtner. Det er to ønsker på en gang for Arsenal. Ikke et komplett Kinderegg, men to av tre er ikke ille for The Gunners. Ifølge BT er Arsenal enig med Eintracht Frankfurt om overgangssummen, men også Malaga har varslet at de kan komme med et bud. Avisen skriver at også en tredje klubb kan komme på banen før spissen som scorer annet hvert år bestemmer seg.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SJELDENT SYN: Nicklas Bendtner feirer her sitt foreløpig siste
  ligamål i karrieren. Det kom for Sunderland mot Bolton 28. april 2012.
  (Foto: SCOTT HEPPELL/Ap)
SJELDENT SYN: Nicklas Bendtner feirer her sitt foreløpig siste ligamål i karrieren. Det kom for Sunderland mot Bolton 28. april 2012. (Foto: SCOTT HEPPELL/Ap)

Den første spilleren som forlater Barcelona for Premier League i sommer er klar. Men det er verken Thiago Alcantara, Cesc Fabregas eller David Villa. Og noe overraskende er det Stoke som har vært og shoppet på Camp Nou. Men Mark Hughes har brukt kontaktene han opparbeidet seg da han spilte i klubben til å sikre seg forsvarsspilleren Marc Muniesa, skriver Daily Mail. Muniesa er tidenes nest yngste som har spilt for Barcelona, men fikk ikke ny kontrakt da den forrige gikk ut etter forrige sesong. Enten er Muniesa i stand til å kaste veldig langt, ellers markerer Hughes inntreden i klubben et stilskifte for The Potters.

Les også: Tidligere fotballstjerne arrestert for ordensforstyrrelse
Les også: Nicki Bille Nielsen kalles inn på Perrys kontor etter våpenposering på Twitter

Cardiff mener alvor i sin debutsesong i Premier League. Og klubben satser ungt. De har allerede sikret seg danske Andreas Cornelius, og tirsdag fikk de akseptert et bud på Tom Ince. Nå melder Daily Mail at klubben er i ferd med å komme til enighet med Celtic om en overgang for midtbanekjempen Victor Wanyama. Klarer de å lande alle tre overgangene, så har waliserne sikret seg tre unge spillere, som alle har vært på radaren til storklubber i England.

Premier Leagues andre walisiske klubb, Swansea, er i ferd med å sikre seg Jonjo Shelvey. Ifølge The Sun er The Swans kommet til enighet med Liverpool om en overgangssum på 53 millioner kroner for den hårløse midtbanespilleren. Swansea skal også ha lagt inn et bud på Twentes spennende kantspiller Nacer Chadli.

Artikkelen fortsetter under bildet.

I HVITT: Jonjo Shelvey trives i hvitt for Englands U21-landslag.
  Nå kan også klubbtrøyen hans bli hvit. (Foto: Gareth Fuller/Pa Photos)
I HVITT: Jonjo Shelvey trives i hvitt for Englands U21-landslag. Nå kan også klubbtrøyen hans bli hvit. (Foto: Gareth Fuller/Pa Photos)

Ikke alle spillere har et realistisk syn på egne ferdigheter. Kevin Gameiro virker å være en av dem. Den franske spissen er lei av leve i skyggen av Zlatan Ibrahimovic og Ezequiel Lavezzi i Paris Saint-Germain. Han har derfor bedt agenten sin om å fikse en overgang til Barcelona, skriver den katalanske sportsavisen Sport. Så spørs et om han ville fått hovedrollen på Camp Nou dersom det skulle blitt en overgang. Da er det mer trolig at Gameiro havner i Sevilla, som er på jakt etter en spiss ettersom Alvaro Negredo trolig forsvinner til Atletico Madrid.

Les også: Molde vil ha LSK-Gulbrandsen
Les også: Flo med trenerjobb i Chelsea

Barcelona på sin side har nå lagt ut arsenalet sitt for å få Thiago Silva til klubben. De sendte en delegasjon til Brasil for å godsnakke med midtstopperen etter Confederations Cup, og nå er også Barcas brasilianske spillere begynt å gå ut i pressen for å overbevise midtstopperen om at Barcelona er det rette stedet for ham. I tillegg snakker trener Tito Vilanova åpent om hvor lenge han har ønsket seg den brasilianske landslagskapteinen. Noen som kjenner igjen fremgangsmåten? Og alt til tross for at Paris Saint-Germain har sagt at de ikke er interessert i å selge. Nå melder Sport at et bud på nærmere 245 millioner kroner kan være på vei fra den katalanske- til den franske hovedstaden.

Artikkelen fortsetter under bildet.

GULLGUTT: Thiago Silva mottok pokalen i Confederation Cup. Nå
  prøver Barcelona å lokke ham fra Paris Saint-Germain for å vinne pokaler
  i Spania. (Foto: VANDERLEI ALMEIDA/Afp)
GULLGUTT: Thiago Silva mottok pokalen i Confederation Cup. Nå prøver Barcelona å lokke ham fra Paris Saint-Germain for å vinne pokaler i Spania. (Foto: VANDERLEI ALMEIDA/Afp)

Jeremy Toulalan blir trolig Monacos nye midtbaneanker. Monegaskerne har tatt for seg fra fotballens fruktfat i sommer, men stort sett har forsterkningene kommet i angrep eller i midtforsvaret. Ifølge Marca er det bare en medisinsk test som gjenstår før Toulalan blir klar. Dermed mister Malaga nok en sentral spiller.

Les også: Mora truer med å legge opp
Les også: Tidligere sportssjef ut mot FFK-styreleder: – Han har hatt all makt

Men Monaco kjøper ikke bare stjerner. De siste dagene har klubben også handlet litt for fremtiden. Først hentet de Anthony Martial fra Lyon, så kom den italienske spissen Gaetano Monachello. 19-åringen har allerede spilt for Inter, Metalurg Donetsk, Parma og Olympiakos Nicosia, før han nå kommer til Monaco. Det siste skuddet på stammen er den brasilianske forsvarsspilleren Fabinho, skriver L'Equipe. 19-åringen var på utlån fra Rio Ave til Real Madrid forrige sesong.

Artikkelen fortsetter under bildet.

TALENT: Monaco har sikret seg den 17 år gamle spissen Anthony
  Martial fra Lyon. (Foto: PHILIPPE MERLE/Afp)
TALENT: Monaco har sikret seg den 17 år gamle spissen Anthony Martial fra Lyon. (Foto: PHILIPPE MERLE/Afp)

Så har Younes Belhanda ombestemt seg igjen. Først ble han presentert som Dinamo Kiev-spiller, så kom det frem at han trakk seg fra overgangen fordi han ikke ville til Ukraina. Men nå melder Montpellier på sine hjemmesider at de har solgt Belhanda til Dinamo Kiev. Og da er det ingen vei tilbake for marokkaneren, som drømte om en karriere i Premier League.

Pierre-Emerick Aubameyang var veldig het på ryktebørsen i vår. Men de siste ukene har det vært stille rundt Saint-Etienne-spissen. Milan, Inter, Fiorentina, Anzji Makhatsjakala, Paris Saint-Germain og halve Premier League er blitt koblet til gaboneren. Nå melder Bild at Borussia Dortmund skal ha sikret seg angriperen.

Les også: Sulimani klar for Viking: – Et steg opp i karrieren
Les også: FFK i lisenstrøbbel - fire spillere kan forsvinne

Nå kan norske fotballfans se langt etter å få se Adebayo Akinfenwa på norske baner. Muskelberget av en spiss blir værende i det engelske ligasystemet. Men tar steget opp fra kjelleren og spiller neste sesong på nivå tre for Gillingham, skriver Sky Sports. Men vi benytter anledningen til å få vist et bilde av hva midtstopperne i League One skal slåss mot neste sesong.

MER MUSKLER ENN TEKNIKK: Noe teknisk vidunder er ikke Adebayo
  Akinfenwa, men få kan måle seg med ham når det gjelder styrke. (Foto:
  Stephen Pond/Pa Photos)
MER MUSKLER ENN TEKNIKK: Noe teknisk vidunder er ikke Adebayo Akinfenwa, men få kan måle seg med ham når det gjelder styrke. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)