ARSENAL KJØP: Kasper Wikestad tror Higuain kan bli et av årets kjøp i Premier League dersom Arsenal lykkes med å hente argentineren.
ARSENAL KJØP: Kasper Wikestad tror Higuain kan bli et av årets kjøp i Premier League dersom Arsenal lykkes med å hente argentineren.

Higuain meldes «snart klar» for Arsenal: – Kan bli årets kjøp i Premier League

– Gonzalo Higuain er akkurat det Arsenal har manglet, mener Premier League-kommentator Kasper Wikestad.

Real Madrid-stjernen Gonzalo Higuains agent og bror, Nicolas Higuain, bekrefter torsdag overfor Sky Sports News at kun formaliterer gjenstår før angriperen skriver under for Arsenal.

– Jeg kan bekrefte at Higuain nå er svært nære Arsenal, blir agenten sitert på.

Ifølge ulike engelske medier er Arsenal og Real Madrid enige om en overgangssum på mellom 190 og 230 millioner kroner for argentineren.

LES RYKTENE: – Real Madrid setter inn Bale-støtet

– Han er litt den spilleren Arsenal har manglet etter at van Persie dro. 107 mål på 190 ligakamper for Real Madrid og 21 mål på 33 landskamper for Argentina beviser at han er en målmaskin

– Kan bli årets kjøp
TV 2 Sportens kommentator Kasper Wikestad tror Arsenal gjør et kupp dersom London-klubben lykkes med å sikre seg Gonzalo Higuains underskrift.

– Lykkes Arsenal med å få Gonzalo Higuain kan det bli årets kjøp i Premier League, fastslår Wikestad overfor TV 2 Sporten.

Og fortsetter:

– Han er litt den spilleren Arsenal har manglet etter at van Persie dro. 107 mål på 190 ligakamper for Real Madrid og 21 mål på 33 landskamper for Argentina beviser at han er en skikkelig målmaskin, konstaterer han.

– Dessuten er Gonzalo Higuain en annen type enn Olivier Giroud og i en perfekt alder. Higuain er bare 25 år og slik jeg ser det kan han bli sesongens kjøp dersom Arsenal lykkes med å sikre ham, gjentar Wikestad.

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Kasper Wikestad
Kasper Wikestad

– Kan kjempe om gullet
Han tror Arsenal for alvor vil ta opp kampen mot klubber som Chelsea, Manchester City og Manchester United om de store troféene i England med Higuain i sine rekker.

– Men de må kombinere det med andre kjøp. Får de Higuain på plass og kanskje et nytt midtbaneanker og en ny forsvarsspiller så begynner Arsenal å nærme seg et lag som kan kjempe i toppen av Premier League og troféer kommende sesong, konkluderer Wikestad.

LES OGSÅ: Ingen klubb i verden betaler spillerne sine bedre

SAGA NÆRMER SEG SLUTTEN: Etter en lang tid med spekulasjoner, kan det se ut til at Gonzalo Higuain endelig blir klar for Arsenal. (Foto: SERGIO PEREZ/Reuters)
SAGA NÆRMER SEG SLUTTEN: Etter en lang tid med spekulasjoner, kan det se ut til at Gonzalo Higuain endelig blir klar for Arsenal. (Foto: SERGIO PEREZ/Reuters)

Les også: Julio Cesar kom, reddet og vant
Les også: Paulinho sendte Brasil til finalen i Prøve-VM

Tror Wenger bruker penger
Kommentatoren tror Arsene Wenger har bestemt seg for å bruke store summer på overgangsmarkedet i sommer.

– Arsenal er i en ny situasjon der de blant annet har fått ny draktsponsor og har mer penger å bruke på spillere. De er kommet inn i en ny fase. Drømmen neste sesong er at 3-4 lag kjemper om gullet frem til slutten av mars, og får Arsenal nye spillere på plass kan de bli et av disse lagene, oppsummerer Wikestad.

DEBATT:
Tror du Arsenal klarer å sikre seg Higuain - og kan argentineren lykkes i Premier League? Ta debatten i kommentarfeltet under!