HVER SIN VEI: Mens Luis Suarez er på vei vekk fra England, kan Edinson Cavani være på vei til Premier League. (Foto: EITAN ABRAMOVICH/Afp)
HVER SIN VEI: Mens Luis Suarez er på vei vekk fra England, kan Edinson Cavani være på vei til Premier League. (Foto: EITAN ABRAMOVICH/Afp)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Spissrunddansen er offisielt startet

Og Tottenham og Liverpool vil ha Barcelona-angriper. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Real Madrids ansettelse av Carlo Ancelotti kan være startskuddet for en skikkelig overgangsbonanza. Nå blir der bevegelse i spissfeltet på overgangsmarkedet. Real Madrid ville ikke slippe Gonzalo Higuain til Arsenal før de hadde ny trener på plass, samtidig som de ikke har fått signaturen til noen nye spillere så lenge de var uten trener. At Carlos Tevez er så godt som klar for Juventus, åpner veien for Higuain til Arsenal. Ifølge Daily Star er det nå bare et tidsspørsmål før Luis Suarez sender inn sin overgangssøknad til Liverpool, og åpner for en overgang til Real Madrid. Det gjør igjen sjansene større for at Edinson Cavani havner i Chelsea.

Les også: Neymar beskyldes for filming
Les også: Mignolet klar for Liverpool

Ancelotti skal også ta avgjørelsen om Real Madrid skal sette alle kluter til og legge press på Gareth Bale, skriver The Sun. Waliseren har litt flere gentlemangener enn Suarez, og vil neppe prøve å presse seg ut av Tottenham, noe som gjør at Real Madrid i så fall må gjøre jobben ved forhandlingsbordet dersom de vil ha ham.

Artikkelen fortsetter under bildet.

NÅ KOMMER BUDENE: Tilbudene renner inn på mobiltelefonen til Gareth Bale. Men hvor ønsker han egentlig å spille til høsten. Manchester United kan komme med første bud. (Foto: IAN KINGTON/Afp)
NÅ KOMMER BUDENE: Tilbudene renner inn på mobiltelefonen til Gareth Bale. Men hvor ønsker han egentlig å spille til høsten. Manchester United kan komme med første bud. (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Financial Fair Play kan føre til at Edinson Cavani blir værende i Napoli. For uruguayanerens agent har nå lagt frem Serie A-toppscorerens lønnskrav, og det vil sprenge lønnsbudsjettene uansett hvilken klubb han havner i. 2,7 millioner kroner i uken, mener Cavani at han er verdt, melder Daily Mirror. Det har fått pengesterke Manchester City og Paris Saint-Germain til å miste interessen. Chelsea og Manchester United er fortsatt med i kampen, men vil aldri betale nesten en halv milliard i overgangssum, og så gi ham 140 millioner i årslønn. Med Financial Fair Play-introduksjonen rett rundt hjørnet, gjør det klubbene skeptisk til å påta seg store ekstrautgifter. Og Napoli nekter å fire på kravet om overgangssum ettersom de i utgangspunktet ikke ønsker å selge.

Les også: – Vi må slutte å snakke piss
Les også: Overrasket supporterleder: – Begrunnelsen ikke nok til å gi Stjernen sparken

Micah Richards fikk størstedelen av forrige sesong ødelagt av skader. Pablo Zabaleta benyttet muligheten til å gjøre seg untouchable på høyrebacken til Manchester City. Og med høyst ustabile Maicon i bakhånd, så kan Richards bli overflødig. Ifølge The Sun følger Inter med situasjonen. De ønsker å kjøpe 25-åringen, men dersom Manchester City ikke ønsker å kutte alle bånd, er de også interessert i en låneavtale.

Artikkelen fortsetter under bildet.

BALLARTIST: Det er kanskje ikke brassespark og artisteri en forbinder med Micah Richards. (Foto: GLYN KIRK/Afp)
BALLARTIST: Det er kanskje ikke brassespark og artisteri en forbinder med Micah Richards. (Foto: GLYN KIRK/Afp)

Å score mål for gøy i nederlandsk Æresdivisjon betyr ikke nødvendigvis at scoringsraten fortsetter etter en overgang til Premier League. Mateja Kezman og Afonso Alves kan vel trygt kalles flopper dersom man legger godviljen til. Mens Dirk Kuyt jobbet og slet, men klarte aldri å nærme seg ett mål per kamp i snitt i Liverpool. Nå håper Newcastle og Swansea at Wilfried Bony blir mer Ruud van Nistelrooy eller Luis Suarez enn en Afonso Alves. Ifølge Daily Mirror kjemper Premier League-duoen med Anzji Makhatsjkala om ivorianeren.

Newcastle har også en annen spiss i kikkerten. Kanskje ikke så overraskende er han fransk. Nok en gang har manager Alan Pardew og sjefsspeider Graham Carr sittet i Pardews feriehus i Frankrike og sett oppsummeringsprogrammer fra Ligue 1. Denne gangen bet de seg merke i Marseille-spissen André-Pierre Gignac. 27-åringen har aldri helt funnet seg til rette i Marseille, og Newcastle-ledelsen tror han kan passe godt inn i Premier League, skriver Daily Mail.

Les også: Hevder Solskjær vil ha Høiland
Les også: Premier League-spiller i Instagram-trøbbel etter våpenposering

Gerard Deulofeu er den neste store i Barcelona. Men den dribleglade 19-åringen kan se langt etter spilletid i moderklubben etter at Neymar ble handlet inn i sommer. Derfor er det mye som tyder på at han blir leid ut denne sesongen. Sevilla har lenge vært nevnt som en trolig destinasjon for Deulofeu. Men nå melder Daily Mail at både Tottenham og Liverpool er mer enn villig til å bidra med ett år i fotballoppdragelsen til kantspilleren.

Artikkelen fortsetter under bildet.

TIL EVERTON: Gerard Deulofeu lånes ut til Everton. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)
TIL EVERTON: Gerard Deulofeu lånes ut til Everton. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

Barcelona er nok ikke veldig fornøyd med Manchester United etter at Premier League-mesterne trolig har klart å lokke til seg Thiago Alcantara til kraftig underpris. Det gjør katalanerne lite lysten på flere forhandlinger med engelskmennene. Derfor prøver de nå å dytte Alexis Sanchez tilbake til Italia fremfor å la Manchester United konkretisere interessen sin for chileneren. Barcelona er villig til å involvere Sanchez i et bud på Romas stoppertalent Marquinhos, skriver Marca. Det er tydelig at Barcelona skal ha en ny midtstopper denne sommeren, men foreløpig har de ikke fått napp verken hos Thiago Silva, Mats Hummels eller David Luiz.

Les også: Cruyff om Neymar-kjøpet: – Ville planlagt salg av Messi
Les også: Ancelotti klar for Real Madrid

Honda-forhandlerne i Liverpool går nok rundt med stjerner i øynene og ser for seg økte salgstall etter at det ble kjent at Everton vurderer et bud på den japanske ballartisten Keisuke Honda. Midtbanespilleren har vist i prøve-VM at skadeproblemene er et tilbakelagt tema og storformen er rett rundt hjørnet, skriver Daily Mail. CSKA Moskva-spilleren har flere ganger vært koblet til byrival Liverpool. Men nå er det byens beste lag de siste årene som vil ha ham.

Artikkelen fortsetter under bildet.

I MILAN-SAMTALER: Mye tyder på at Keisuke Honda blir klar for AC Milan. (Foto: UESLEI MARCELINO/Reuters)
I MILAN-SAMTALER: Mye tyder på at Keisuke Honda blir klar for AC Milan. (Foto: UESLEI MARCELINO/Reuters)

En annen kar som er på Evertons ønskeliste er Aiden McGeady. Iren har ikke lagt skjul på at han kan tenke seg å få prøvd seg i Premier League. Og Spartak Moskva er villig til å selge den tidligere Celtic-spilleren, som har ett år igjen av kontrakten sin. Men nå vil Zenit St. Petersburg prøve å lokke ham til å bli værende i Russland. Ifølge Izvestia er de villig til å gi McGeady en lønnspakke Everton aldri vil være i nærheten av å kunne tilby.

Les også: Isco i 2009: – Real Madrid er et lag jeg aldri har likt
Les også: Dette er Rosenborgs ønskeliste

Sunderland-manager Paolo Di Canio har vært ivrig på overgangsfronten så langt i sommer, og lite tyder på at han gir seg med det første. Førsteprioritet nå er å få på plass en ny spiss. Udineses Matej Vydra har lenge stått på ønskelisten. Udinese vil gjerne leie ut tsjekkeren til en klubb i Premier League, men der får Sunderland kamp av Swansea, West Ham, Norwich og West Bromwich Albion. Ifølge Daily Mail er Bologna-spissen Robert Acquafresca et annet alternativ for Di Canio.

Matt Duke var en av de største heltene da Bradford tok seg til ligacupfinalen forrige sesong. Keeperen storspilte både mot Arsenal og Aston Villa på veien mot Wembley. Men mot slutten av sesongen mistet han plassen til Jon McLaughlin. Straffeeksperten har bestemt seg for ikke å bli med The Bantams opp i League 1. I stedet går han til laget som måtte gi tapt for Bradford i playoff-finalen, Northampton, skriver Northampton Chronicle & Echo.

BYTTER KLUBB: Bradford-helten Matt Duke går til Northampton. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
BYTTER KLUBB: Bradford-helten Matt Duke går til Northampton. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)