GÅR I TUTTAS FOTSPOR: Gary Player blir den sjuende golfspilleren i historien til å være med i ESPNs Body Magazine. (Foto: ESPN/NTB scanpix)
GÅR I TUTTAS FOTSPOR: Gary Player blir den sjuende golfspilleren i historien til å være med i ESPNs Body Magazine. (Foto: ESPN/NTB scanpix)

Player (77) går i Tuttas nakenfotspor

I fjor poserte Suzann Pettersen for magasinets kroppsbilag. I år er det golflegenden Gary Player sin tur.

I fjor ble norske Suzann Pettersen (32) den sjette golfspilleren gjennom tidene til å posere naken i ESPN-magasinet sin «Body Issue».

– Det var en ære å bli spurt, sa Tutta den gangen.

Ett år senere stiller en annen golfspiller, smått legendariske Gary Player opp for bladet, skriver espn.com.

77-åringen blir med det historisk som den eldste personen som har posert for magasinet.

Kanskje ikke så rart da han har fått kallenavnet «Mr.Fitness» i golf-miljøet og er kjent for sin veltrente kropp.

Les også: Nå er Tuttas nakenbilder klare
Les også: Se, Tutta har vært naken før

Player er regnet for å være en av tidenes beste golfspillere, har ni Major-turneringsseiere i karrieren og er med i golfens Hall of fame.

– Etter en livstid dedikert til helse og fitness er jeg glad for å være i @ESPNmags Body Issue for å forhåpentlige inspirere andre til å trene og å leve godt, skriver golflegenden på sin Twitter-konto.

– Jeg nølte først, men @ESPNmags Body Issue feirer den menneskelige kroppen. Uansett hva alderen din er, burde vi alle se til oss selv, fortsatte han i neste oppdatering.

Av andre idrettsutøvere som skal være med i bladet er tennisstjernen Agnieszka Radwnaska, golfspilleren Carly Booth, basketballspilleren Kenneth Faried og NFLs Colin Kaepernick.