Mandag startet innspillingen av TV 2-serien «Best av de beste» hvor seks toppidrettsmenn skal konkurrere i 23 øvelser for å kåre hvem som er kan hevde seg i øvelser de vanligvis ikke utfører i sin egen sportsgren.

Trente kropper

På en av øvelsene guttene var igjennom da TV2.no var til stede, skulle de henge i en stang over havnebassenget i Larvik. En etter en falt ned i vannet, og da de kom på land igjen og brettet av seg overdelene for å tørke seg, ble det mye småsnakk blant publikum om de veltrente guttene.

Det fikk oss til å spørre utøverne om hvem de selv mente gjorde seg best i bar overkropp, og de var rimelig samstemte om svaret.

Stig Andre Berge
– Jeg tipper at Stig Andre Berge går av med seieren der, sier roer Olaf Tufte og henviser til en av verdens beste brytere som også er med i konkurransen.

– Nå har jo vi en bryter med oss, så det er klart at han går av med den seieren. Han har litt tattiser, og er jo en av verdens sterkeste i sin vektklasse, så han ser bra ut altså, sier langrennsløper Martin Johnsrud Sundby.

– Stig er jo bryter og liten og sånt, så han ser nok bra ut, sier fotballspiller John Arne Riise som står med forloveden ved sin side.

– Nå pekte hun på meg da, det var jo positivt at hun synes det da. Jeg har ikke noe å klage på jeg heller, men Stig er så liten og kompakt, så han har nok kanskje den beste, fortsetter Riise.

Tufte på andreplass

Guttene nevner også Olaf Tufte som en het kandidat til tittelen å ta seg best ut i bar overkropp.

Stig Andre Berge
– Det er jo mange. Stig er jo en muskelbunt og Tufte er jo en muskelbunt som er 30 kg tyngre enn han, så det er mye muskler i både overkropp og bein her, sier skøyteløper Håvard Bøkko.

Les også: Hun er en av grunnene til at han sluttet på landslaget

– Still alle på rekke

Stig Andre Berge mener det kun er én måte å avgjøre konkurransen på.

– Ja da må du neste få alle til å stille seg på rekke så kan man måle! Men det er mye bra kropper blant gutta, sier Berge.

– Men hvem tror du har den beste kroppen da?

– Det spørs om du ser på kroppen som en helhet eller om du ser på magen eller brystet eller hva som er. Olav er jo bra trent han, men det er vel jeg og, det samme som de andre gutta også. De har muskler over alt, avslører Berge før han går inn i bobilen for å skifte.

Les også: Hvem av disse råtassene tror du er best trent?

Olaf-Tufte

John-Arne-Riise

Emil-Hegle-Svendsen

Martin-Johnsrud-Sundby

Håvard-Bøkko