strnyl (Foto: Aas, Erlend, © ERL)
strnyl (Foto: Aas, Erlend, © ERL)

To norske spillere i Uefas All Star-tropp

Spansk U21-stjerne kåret til turneringens beste.

Uefa har i etterkant av U21-EM tatt ut en All Star-tropp, bestående av de 23 spillerne som har imponert mest under turneringen.

To nordmenn har fått plass i troppen.

– Jævlig gøy
Keeperhelten Ørjan Nyland er med etter å ha storspilt, og kaptein Stefan Strandberg er med etter å ha imponert på stopperplass for Norge.

– Jeg regner med de har gjort en nøye vurdering. Jeg har ikke tenkt så mye over min egen prestasjon før etter mesterskapet. Jeg tenkte kun på at vi skulle få til et godt mesterskap, men når jeg tenker tilbake på det så gikk det bra, sier Strandberg til tv2.no.

– Hvordan er det å være i et så celebert selskap?

– Det hadde vært et fint lag å spille på det. Jeg hadde sikkert blitt kaptein der også, sier Strandberg spøkefullt.

– Det er jo helt syke spillere og helt syke klubber, så det er gøy å bli nevnt sammen med de, sier Strandberg.

– Hva betyr det for deg?

– Det er jævlig gøy og alltid morsomt å få bekreftelse på at det man gjør er riktig. Jeg vet hva jeg er god for og problemet mitt er at jeg ikke har fått spilt fotball. Det er først de siste par månedene at jeg har vært ordentlig skadefri og da vet jeg at jeg har et høyt nivå . Også er det ekstra gøy å få det til når jeg har jobbet så hardt for det, sier Strandberg

– Hva synes du om at Ørjan Nyland også er der?

– Veldig fortjent. Han hadde et kanonmesterskap. I tillegg så er det jo fint å ha noen som jeg kan snakke norsk med når vi skal på samling, sier Strandberg.

Thiago best - elleve fra Spania i All Star-troppen
Det er selvsagt en spiller fra EM-vinner Spania som er kåret til turneringens beste, og etter hat trick i finalen mot Italia er det Thiago Alcántara som stikker av med heder og ære

I All Star-troppen er det hele elleve spillere fra Spania:

Thiago har fått med seg David de Gea, toppscorer Álvaro Morata, Rodrigo, Isco, Asier Illaramendi, Koke, Mark Bartra, Iñigo Martínez, Martín Montoya og Alberto Moreno.

Fire italienere
Toer Italia har fått med fire mann på laget: Francesco Bardi, Luca Caldirola, Marco Verratti og Fabio Borini.

Nederland, som delte bronsen med Norge, har også fått med fire spillere: Bruno Martins Indi, Adam Maher, Luuk de Jong og Georginio Wijnaldum.

I tillegg er Russlands Alan Dzagojev og Tysklands Lewis Holtby tatt ut i All Star-troppen.