BLIR FORELDRE: Prins William og Kate venter sitt første barn. Det er foreløpig usikkert når britene kan vente den lille tronfølgeren.  (Foto: Stella Pictures)
BLIR FORELDRE: Prins William og Kate venter sitt første barn. Det er foreløpig usikkert når britene kan vente den lille tronfølgeren. (Foto: Stella Pictures)
SNIKFOTOGRAFERT: Kate Middleton og prins William ble snikfotografert da de ferierte i Frankrike i forrige uke. (Foto: Anwar Hussein)
SNIKFOTOGRAFERT: Kate Middleton og prins William ble snikfotografert da de ferierte i Frankrike i forrige uke. (Foto: Anwar Hussein)

William og Kate vet ikke kjønnet på babyen

Ønsker å bli overrasket når barnet kommer i juli.

Prins William og Kate har annonsert at de ikke vet og ikke ønsker å vite kjønnet på deres kommende barn før fødselen, ifølge BBC som siterer kilder fra Buckingham Palace.

TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland ser positivt på at de har bestemt seg for å beholde spenningen.

– Jeg synes faktisk det er veldig hyggelig å høre at William og Kate ikke har ønsket å få vite kjønn på baby, men foretrekker å beholde spenningen til fødselen. Da er jo alle historiene om at Kate har røpet seg og så videre, bare er oppspinn og fri fantasi, sier han.

Les også: Gravide Kate sjarmerte skottene i senk

Kate har termin lørdag 13. juni, og babyen skal bli tatt i mot av Marcus Setchell, Dronning Elizabeths gynekolog.

Tidligere i dag ble det kjent at Kate skal føde på samme klinikk som Diana gjorde.

Sjekk ut Kjell Arne Totlands kongeblogg her!