Tour montasje
Tour montasje

Velg din ønskereprise fra Touren de ti siste årene

Hva husker du best?

I år arrangeres Tour de France for 100. gang. De siste 10 årene har TV 2 sendt rittet live, og i den anledning er det på sin plass med et lite tilbakeblikk.

Hver kveld under Tour de France skal vi lage programmet Aftentour til TV 2 Sport. Vi skal starte disse sendingene med et sportslig tilbakeblikk på noe som har skjedd disse ti årene. Listen kunne vi nok laget selv, men vi ønsker deres hjelp til å finne frem det beste av det beste.

Kort sagt: Hva husker du best fra Tour de France de siste 10 årene?

Del dine beste minner på Twitter (bruk #2tdf) og Facebook.

Mye har skjedd siden 2003. Thor Eggen og Johan Kaggestad kommenterte for TV 2, og Lance Armstrong vant rittet foran Jan Ullrich og Alexander Vinokourov. Samme år skled Joseba Beloki på asfalten og tvang Armstrong til å sykle over et jorde.

Voeckler
Voeckler
Kanskje husker du best da Thomas Voeckler slet seg i mål på den 13. etappen i 2004? Franskmannen ofret alt for å beholde den gule ledertrøyen, noe han klarte med 22 sekunder margin.

Siden den gang har Thor Hushovd, Kurt Asle Arvesen og Edvald Boasson Hagen vunnet etapper i Touren.

TV 2s sendinger har rommet mer enn bare sykkel. Kanskje ditt beste minne er da Dag Otto viste rumpen på stranden i Cap d'Agde?

Del dine beste minner på Twitter (bruk #2tdf) og Facebook.

Christian Paasche overtok kommentatorspakene fra Eggen i 2004. Siden har duoen Paasche/Kaggestad servert utallige gullkorn i studio. Kanskje er det et kommentatorminne du husker best fra sendingene våre?

533439

535336