Fredrik Semb Berge (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Fredrik Semb Berge (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Parma vil kjøpe Semb

Odd forventer flere bud på stopperkjempen.

Den italienske Serie A-klubben Parma ønsker å kjøpe Odds Fredrik Semb Berge.

Odd-direktør Einar Håndlykken bekrefter at en utenlandsk klubb har meldt sin interesse for midtstopperen som imponerte under U21-EM i Israel. Etter det TV 2 Sporten erfarer skal det være italienske Parma.

Les også: Italiensk sportsavis: – Nyland aktuell for Roma

Bød 3-4 mill.
– Vi har fått varsel om at det kommer et bud med en indikasjon på hvilken størrelse det er snakk om. Men det er foreløpig ikke på det nivået vi vil ha for å selge Fredrik Semb, sier Håndlykken.

Etter det TV 2 Sporten erfarer skal budet være på mellom tre og fire millioner kroner, men med tanke på at lottomillioneær Yngvar Borgersen kjøpte 25 prosent av eierandelen i Semb for 2,5 millioner kroner i slutten av mai, er det naturlig å tenke seg at Odd ønsker rundt ti millioner kroner for 23-åringen.

– Budet må bli høyere
– Forventer du flere bud i løpet av den nærmeste tiden?

– Ja, det kan jeg for så vidt si at jeg gjør. Vi har hatt flere interessenter, men dette er det eneste konkrete. Det andre er mest rykter om hva som kan komme.

– Hva tenker du om prosessen videre?

– Det er to ting: Budet må bli høyere. Og så må Fredrik ha lyst. Men vi står ikke her og tripper etter å selge. Vi trenger poeng utover høsten, og da trenger vi Fredrik. Utgangspunktet vårt er at vi ikke selger med mindre vi får et bra bud. Men det er artig med interesse for våre spillere, selvfølgelig, sier Einar Håndlykken.