warre
warre

Opererte bort 45 kilo tung pung

Legene brukte 13 timer på å fjerne den enorme klumpen.

Av: Ingrid Marie Treborg

Las Vegas-mannen Wesley Warren (48) fikk i 2008 pungen sin i klem mens han sov.

Det var starten på et mareritt. Da han våknet opp, var pungen på størrelse med en fotball.

Legene klødde seg i hodet, og prøvde å sette ham på en to ukers antibiotikakur - til ingen nytte. Pungen vokste og vokste, og ble til slutt 45 kilo. Så stor ble den, at han måtte si opp jobben.

Han fikk diagnosen skrotal lymfødem, uten at leger den dag i dag skjønner hvordan eller hvorfor. Området rundt pungen svulmer opp på grunn av en vannaktig væske som har samlet seg i vevet.

warr2
warr2
Warren har nå operert bort store deler av pungen, skriver The Sun.

Det var plastikkirurg Joel Gelam ved Center for Reconstructive Urology at the University of California, og tre av hans ansatte, som opererte Warren – helt gratis - av medlidenhet for Warren. Operasjonen tok hele 13 timer.

– Det finnes mange TV-programmer om makeovers, men dette er en ekte makeover. Han er i grunn en helt ny mann, sier Gelam til Las Vegas Review-Journal.

– Kroppen min akklimatiserer seg. Jeg får ikke sagt nok tak til fans som hjalp meg. Jeg klarer ikke å bevege meg så mye, eller kjøre eller gå ut på middag, men jeg prøver å kompensere med å kose meg med fantastiske måltider, og kose meg mens jeg slapper av et par dager, sier han til nettstedet.

Warren holder venner og kjente oppdatert på Facebook-støttesiden «Wesley Warren Jr's Giant Testicle».

Se flere bilder av Warren før operasjonen på Facebook-siden.

Brukte hettegenser som truse

Warren har de siste årene brukt en hettegenser opp ned over pungen. På bussen måtte han ha med seg en kasse og en pute for å ha kontroll på pungen. Han har fortalt Las Vegas Review Journal at han var redd for å snuble i fortauskanter.

– Jeg har falt tidligere og det er veldig vanskelig å reise seg opp. Ingen kan heller tenke seg hvor vanskelig det er for meg å benytte toalettet i et fly. Det var nærmest umulig. Jeg er glad ingen så problemene jeg hadde med å komme inn og ut av toalettet, sa han.

Han har flere ganger fått tilbud om å bli operert gratis – mot å la seg filme av ymse TV-selskaper. Dette har han konsekvent sagt nei til.