TILGJENGELIGE: Mark Schwarzer, William Gallas, Andrej Arsjavin og Florent Malouda står alle fritt til å finne seg en ny klubb i sommer. (Foto: Montasje/Scanpix.)
TILGJENGELIGE: Mark Schwarzer, William Gallas, Andrej Arsjavin og Florent Malouda står alle fritt til å finne seg en ny klubb i sommer. (Foto: Montasje/Scanpix.)

Dette er Premier Leagues Bosman-lag

Sjekk alle de frigitte spillerne her! Hvem mener du er den beste signeringen?

Premier League har offentliggjort en liste over alle spillere som er frigitt av klubbene som spilte i engelsk fotballs øverste divisjon forrige sesong.

Totalt er det 154 spillere som står fritt til å finne seg en ny klubb, og Arsenal er den klubben som har frigitt flest spillere etter en ny troféløs sesong.

14 spillere som var på Arsenals lønningsliste må finne seg en ny arbeidsgiver foran neste sesong - om de ønsker å fortsette karrieren.

Hvem er den beste signeringen? Avgi din stemme i avstemningen ute til høyre.

Blant disse finnes spillere som ikke har spilt et minutt med Premier League-fotball, og gamle travere som Paul Scholes, Michael Owen og Jamie Carragher som har bestemt seg for å legge opp.

Atter andre er etablerte Premier League-spillere som fremdeles kan gjøre en god jobb for lag både høyt, middels og lavt på tabellen - eller i en klubb i Championship.

Også utenlandske klubber bør være på alerten etter noen av spillerne som er frigitt.

TV 2 Sporten har satt opp et forslag til hva som kan tenkes å være det beste Bosman-laget. (4-4-2)

Mark Schwarzer (Fulham)

Paulo Ferreira (Chelsea), Sebastien Squillaci (Arsenal), Matthew Upson (Stoke), William Gallas (Tottenham)

Zoltan Gera (West Bromwich), Yossi Benayoun (Chelsea), Gianni Karagounis (Fulham), Florent Malouda (Chelsea)

Andrej Arsjavin (Arsenal), Roque Santa Cruz (Manchester City)

Innbyttere: Denilson (Arsenal), Gary O'Neil (West Ham), Mladen Petric (Fulham), Hilario (Chelsea), Marc-Antoine Fortune (West Bromwich)

Sjekk hele listen her.

Er du enig i laget? Avgi ditt lag i kommentarfeltet underst i saken.