NY KJÆRESTE? I februar kom nyheten om at forlovelsen mellom Tone Damli og Aksel Hennie var brutt. Nå påstår ukeblad at Tone har funnet lykken igjen.  (Foto: Scanpix)
NY KJÆRESTE? I februar kom nyheten om at forlovelsen mellom Tone Damli og Aksel Hennie var brutt. Nå påstår ukeblad at Tone har funnet lykken igjen. (Foto: Scanpix)

Tone Damlis nye date har en annen Facebook-kjæreste

Her er hennes reaksjon på den påståtte flørten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Ståle Winterkjær

For omtrent en måned siden snakket Tone Damli ut om bruddet med Aksel Hennie i «Senkveld». Hun fortalte om en tøff tid, men avsluttet med å konkludere med at tiden leger alle sår. Vel, det ser ut til at tiden har gjort sitt.

Tirsdag kan Se og Hør fortelle at Tone har møtt en ny mann: Markus Foss (30) fra Bærum – tidligere rallykjører, fallskjermhopper og millionærarving.

Det er bare et problem: På Facebook står Marcus oppført i et forhold med Geraldine Burnier som skal ha vart fra 10. desember 2011. Det forholdet er nå over og skal strykes fra Facebook, bekrefter Geraldine.

– Jeg ønsker de masse lykke til videre, sier Geraldine Burnier i en kort kommentar til «God kveld Norge».

«God kveld Norge» har hittil ikke kommet i kontakt med Markus Foss eller Tone Damli Aaberge.

Hang sammen i bryllupet

For en måned siden giftet Tones venninne, Camilla Rasch (31) seg. Ifølge Se og Hør tilbragte Tone store deler av festen med Markus Foss, som var brudgommens forlover.

Bladet skriver at Marcus har vært med i vennegjengen til Tone og Aksel i flere år, men at det først er i den siste tiden at vennskapet har utviklet seg til noe mer.

Her ankommer Tone bryllupet:

716330

Hemmelige stevnemøter

Spekulasjonene rundt Tones kjærlighetsliv har vært mange i etterkant av bruddet med Aksel. Mediene har vært innom Idol-kollega Stian Blipp (23) og den svenske MGP-partneren Eric Saade (22).

Skal vi tro Se og Hørs ferske romansespekulasjoner har Tone og Markus Foss over lengre tid hatt stevnemøter i skjul.

Les også: Tone Damli strålte i knallgult i bestevenninnens bryllup