Hødd - Molde 2-2, 6-7 etter str.

OSLO (TV 2 Sporten): Først fem minutter på overtid sørget innbytter Magnus Wolff Eikrem for ekstraomganger i bortekampen mot fjorårsmester Hødd.

Og da Even Hovland tuppet inn 2-1-målet i det 112. minutt trodde nok Ole Gunnar Solskjær 4. rundebilletten var i boks, men i det siste minutt av andre ekstraomgang flyttet Hødd opp samtlige spillere på corner og Akeem Latifu utliknet foran 3415 tilskuere.

De åtte første straffene satt i nettet før Ørjan Håskjold Nyland stoppet Andreas Rekdals forsøk. Wolff Eikrem fikk sjansen til å avgjøre, men også han bommet.

Nyland reddet også da Victor Grodås forsøkte seg, men heller ikke Knut Olav Rindarøy benyttet til sjansen til å bli den store helten. Joachim Magnussen traff treverket på Hødds sjuende forsøk og da sørget Daniel Chima Chumwu for å sende Molde til 4. runde.

– Vi vinner ikke serien, men cupen er vi fortsatt med i. Det er nok realistisk sett det eneste trofeet vi kan vinne, så vi skal gjøre det vi kan. Forhåpentligvis får vi hjemmekamp i neste runde. Å møte fjorårets cupmester på Høddvoll er noe av det verste du kan få, sier Molde-manager Ole Gunnar Solskjær til TV 2 Sporten.

– Vi kom igjen og igjen og hadde mange sjanser til å avgjøre, så klart det er surt at ble det som det ble, men det er små marginer. Forrige gang vant vi og nå tapte vi, oppsummerer Hødd-trener Lars Arne Nilsen.

chima