lahm og schweinsteiger (Foto: Matthias Schrader, © TH FO FP)
lahm og schweinsteiger (Foto: Matthias Schrader, © TH FO FP)

Müller frykter ikke fjorårsmarerittet: – Ingen av oss gjør i buksa på grunn av det

Tror Bayern-spillerne klarer å holde hodet kaldt om det blir nok et straffedrama.

Forrige sesong vant Chelsea finalen i Mesterligaen på straffesparkkonkurranse. Årets finalist Bayern sto igjen som taperen, etter at Ivica Olic og Bastian Schweinsteiger bommet på tyskernes to siste straffer.

Juan Mata bommet på Chelseas første, men etter det scoret London-lagets spillere i tur og orden. Da Didier Drogba satte den femte straffen kunne de slippe jubelen løs, mens Bayern-spillerne lå slagne igjen.

Les også: Hummels erklærer seg spilleklar til Mesterliga-finalen

Thomas Muller (Foto: HANDOUT, © mb)
Thomas Muller (Foto: HANDOUT, © mb)
– Ingen som gjør i buksa
Men selv om det gikk galt i straffekonken forrige sesong, hevder Thomas Müller at Bayern-spillerne ikke frykter at historien skal gjenta seg dersom det blir straffer mot Dortmund lørdag kveld.

– Det som skjedde i fjor har ingenting med selvtillit å gjøre, sier Müller ifølge Daily Mail.

Og tyskeren er klar på at Bayern-spillerne ikke kommer til å drite på seg av ren og skjær redsel dersom de skulle gå en ny straffekonk i møte.

– Du vet aldri hvem som vil være på banen om det kommer til det, og noen er bedre på straffer enn andre, men det er ingen som gjør i buksa på grunn av det, sier Müller.

– Kan krone karrièrene
Bayern var suverene i Bundesliga denne sesongen, og er nødt til å finne seg i favorittstempelet mot Dortmund.

Avtroppende trener Jupp Heynckes, som erstattes av Pep Guardiola kommende sesong, er stolt av det hans mannskap har fått til.

– Vi har utrettet noen ekstraordinære ting, sier han.

– Men vi har et mål om å fortsette utviklingen. Vi ønsker å bevare formen i lørdagens finale og i den tyske cupfinalen, sier Heynckes.

Han har allerede vunnet Mesterligaen. Nå håper han at lagets spillere skal få oppleve det som fort kan bli et karrierehøydepunkt.

– Jeg er heldig. Jeg har vunnet Mesterligaen før, da jeg var i Real Madrid. For spillerne i troppen vår som er 28 år eller eldre, kan det være øyeblikket som kroner deres karrièrer i morgen, sier Bayern-treneren.