Hans Olav Lahlum blir TV 2-programleder

Skal finne eidsvollsmennenes etterkommere sammen med Solveig Kloppen.

Solveig Kloppen og Hans Olav Lahlum skal finne eidsvollsmennenes slektninger  i et nytt program på TV 2 som feirer 200 årsjubileet til Norges Grunnlov.
Solveig Kloppen og Hans Olav Lahlum skal finne eidsvollsmennenes slektninger i et nytt program på TV 2 som feirer 200 årsjubileet til Norges Grunnlov.
Solveig Kloppen og Hans Olav Lahlum skal finne eidsvollsmennenes slektninger  i et nytt program på TV 2 som feirer 200 årsjubileet til Norges Grunnlov. (Foto: Roald, Berit)
Solveig Kloppen og Hans Olav Lahlum skal finne eidsvollsmennenes slektninger i et nytt program på TV 2 som feirer 200 årsjubileet til Norges Grunnlov. (Foto: Roald, Berit)
Kloppen
Kloppen
«Eidsvold 1814» ble malt av Oscar Wergeland og gitt som gave til Stortinget i 1885.
«Eidsvold 1814» ble malt av Oscar Wergeland og gitt som gave til Stortinget i 1885.

Våren 1814 samlet 112 menn seg på Eidsvoll for å utarbeide det som ble Norges grunnlov. Historiker, forfatter og nå verdensrekordholder i intervjulengde, Hans Olav Lahlum, skal sammen med Solveig Kloppen dra på tur i inn- og utland for å finne slektninger etter seks av de 112 eidsvollsmennene. Anledningen er en ny TV 2-serie som skal markere 200-årsjubileet til Norges grunnlov. Innspillingen starter i juni og serien skal sendes i jubileum

Mer innhold fra TV 2