moyes (Foto: Barrington Coombs)
moyes (Foto: Barrington Coombs)

Moyes vil satse på ungdommen

David Moyes lover å fortsette tradisjonen med å gi unge spillere sjansen på førstelaget når han overtar som manager i Manchester United.

Sir Alex Ferguson gir seg etter denne sesongen, og Moyes overtar storklubben fra 1. juli. Den nye manageren vil følge nøye med på Uniteds ungdomsakademi og juniorspillerne.

– Manchester United har alltid støttet seg mye på yngre spillere, og jeg vil alltid prioritere å bruke disse talentene, sier Moyes, ifølge Daily Mail.

– Det er den rette veien å gå. Vi må produsere bedre engelske spillere, og vi jobber for å finne løsninger. Målet mitt vil være å utvikle disse unge engelske spillerne og få flere opp gjennom rekkene, mener skotten.

Les: Moyes med seiersfarvel på Goodison Park
Les også: – Moyes vil overtale Rooney til å bli værende i Manchester United

Moyes ønsker å gi talentene bedre matching og ønsker at reservelag skal få spille i lavere divisjoner i stedet for i en egen liga.

– For tre år siden ønsket jeg å få et ungt Everton-lag inn i Conference-ligaen, siden det ville være et bra sted å få matching. FA fortalte oss at vi måtte starte på bunnen, i 27. divisjon eller noe sånt, sier Moyes. (©NTB)