Juni her front
Juni her front

— Det ender i katastrofe!

Arne Berggren lover en spektakulær sesongfinale i «Hotel Cæsar»

Etter 15 år og over 2500 episoder har «Hotel Cæsar»-fansen blitt godt vant til maktkamp og intriger i historien om familien Anker-Hansen. Spenningen er derfor stor foran sesongfinalen som sendes den 13. juni.

Du kan chatte med Cæsar-skuespillerne tirsdag kl. 20.00 HER!

Spektakulær finale

Selv om inneholdet i den siste episoden voktes vel kan «Hotel Cæsar»-sjef, Arne Berggren, love seerne at avslutningen blir spektakulær.

— Vi går mot et bryllup, og «Cæsar»-fansen elsker bryllup. Men de elsker også katastrofer og død, forteller Berggren hemmelighetsfullt og lover at seerne skal få begge deler.

Umulig å gjøre

Berggren forteller at episoden som allerede ble spilt inn i vinter var en utfordring for crewet.

— Den ble spilt inn midtvinters og den var vanskelig å spille inn. Vi hadde skrevet et manus vi følte var «umulig» å gjøre, og folk frøs. Jeg kan vel også røpe at det var mye vann inne i bildet, fortsetter Berggren som ikke er lysten på å ødelegge spenningen for seerne som venter i spenning.

Tårer i øynene

Selv om episoden var vanskelig å filme rent teknisk er Berggren tydeligvis fornøyd med resultatet.

— Vi sitter med tårer i øynene når vi ser hva staben greide å levere under sterkt tidspress og i ekstremt kaldt vær, fortsetter Berggren.

I beste «Cæsar»-tradisjon

— Det blir en spektakulær «ulykke» i beste «Cæsar»-tradisjon, og når man til slutt sitter og lurer på hvem som «overlever» da er det en bra slutt, smiler han lurt.

Sesongfinalen sendes på TV 2 den 13. juni

718504