ferguson
ferguson

Rådyrt og følelsesladd Fergie-farvel i vente

Billetter til Alex Fergusons siste kamp på Old Trafford selges for skyhøye beløp. Søndag takker han av foran hjemmepublikummet.

Det skjer mot Swansea i en kamp som sendes på TV 2 PL og TV 2 Sumo med avspark kl. 17.00.

71 år gamle «Fergie» leder også United borte mot West Bromwich 19. mai. Så er det langt på vei slutt. David Moyes (50) starter jobben kort tid etter.

Dermed kommer en ny skotte inn. Moyes er født bare noen kilometer unna der Ferguson kom til verden. De står for mange av de samme prinsippene: Hardt arbeid, tøffe krav og nøye med detaljer.

LES OGSÅ: – Mourinho var Fergusons førstevalg
LES OGSÅ: Solskjær om Moyes: – Han er det rette valget for United

Ferguson takker av etter 26 år i jobben. Titlene har haglet inn under ham, og for Moyes blir det som å hoppe etter Wirkola ganger tre. Helt utrolige 13 Premier League-titler har det blitt under skottens ledelse - det første tilbake i 1993.

Søndag spiller United sin siste hjemmekamp for sesongen og da serien allerede er vunnet vil Premier League-troféet overrekkes etter den kampen. Det er det mange som ønsker å få med seg - i tillegg til å få muligheten til å ta et skikkelig farvel med trenerlegenden som har fått en statue av seg selv utenfor Old Trafford.

Det vet svartebørshandlerne å utnytte. Folk er spinnville for å være til stede på Fergusons siste seriekamp på Old Trafford. Derfor går billetter for mange, mange ganger pålydende pris.

LES OGSÅ: Henning Berg: – Han er en av de største

Til kampen mot West Bromwich tilbyr billetthaier adgangstegn for 23.000 kroner ifølge avisen The Mirror. Oppgjøret blir Fergusons aller siste hjemmekamp i en fenomenal karriere og Premier League-troféet vil også overrekkes til seriemesterne som sikret seriegullet etter 3-0-seieren hjemme mot Aston Villa for et par uker siden. (©NTB/TV 2 Sporten)