Falcao
Falcao

Sjekk fredagens fotballrykter: – Falcao har funnet seg ny klubb

Og Barcelona har funnet keeperen de vil ha. Få med deg ryktebørsen!
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå går sesongen mot slutten i store deler av Europa, og klubbene er forlengst i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så er opptakten til Silly Season i full gang.

Premier League:
Manchester United og Chelsea kan ifølge La Sexta se langt etter Radamel Falcao. Den spanske tv-stasjonen, som er regnet som svært pålitelig, melder at den colombianske superspissen er enig med Monaco om en overgang. Den ambisiøse klubben fra fyrstedømmet vil markere seg i sitt comeback i Ligue 1, og skal ha utløst utkjøpssummen på nærmere en halv milliard kroner. Det kommer nok som et slag for storklubbene i Europa, som trodde Falcao ville la seg lokke av spill om trofeer.

Les også: To 15-åringer fikk Tippeliga-debuten: – Det føles uvirkelig
Les også: Nugent sendte Leicester nærmere Premier League

Manchester United og Chelsea ser også ut til å gå glipp av Robert Lewandowski. Polakken skal ha vært klar på at han vil til Bayern München og ingen andre. Derfor er Borussia Dortmund iferd med å gi etter og selge nok en spiller til sin argeste konkurrent. Alternativet hadde vært å beholde Lewandowski i ytterligere en sesong og se at han forsvant gratis til Bayern, skriver Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Lewandowski

Ikke overraskende blir David Moyes koblet til sine Everton-spillere nå som han overtar Manchester United. Det er to posisjoner det hele sesongen er blitt sagt at United må forsterke i, og det er venstreback og sentral midtbane. Tilfeldigvis spiller Evertons to beste spillere i nettopp disse to posisjonene. Ifølge Daily Mirror vil Moyes bruke over 350 millioner kroner på å hente Leighton Baines og Marouane Fellaini. Moyes vil i så fall sikre seg en clean break med Evertons supportere, og kan forvente seg en kjølig velkomst når han vender tilbake til Goodison Park.

Les også: Solskjær om Moyes: – Han er det rette valget for United
Les også: Solbakken tror Solskjær kan ta over Everton

Miralem Pjanic var veldig het for noen år siden, men så stoppet utviklingen til den bosniske midtbanespilleren. Men etter overgangen til Roma har karrieren til 23-åringen tatt fart igjen, og nå hevder The Sun at Manchester City, Arsenal og Tottenham alle kan tenke seg bosnieren.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKET I TOTTENHAM: Miralem Pjanic er på Tottenhams ønskeliste. (Foto: GABRIEL BOUYS/Afp)

Tottenham-manager Andre Villas-Boas har innsett at stallen hans er tynn som et A4-ark, og spesielt bakover er alternativene alt annet enn til å stole på. William Gallas har trolig ødelagt sin siste kamp for Spurs, og Villas-Boas vuderer ifølge Daily Mail å hente Alberto Botia fra Sevilla i sommer.

Spurs trenger også spisser som vet hvordan et mål ser ut. De skal nå ha kastet seg inn i kampen om Barcelonas David Villa, skriver Sport.

Les også: Markus Henriksen ble cupmester i Nederland
Les også: Derfor feiret Wolff Eikrem med ballen under magen: – Bernt Hulsker er en feit faen

Bacary Sagna nekter å skrive ny kontrakt med Arsenal, men hevder samtidig at han ikke er på vei vekk. Mye tyder på at Arsenal neste sesong starter med en høyreback som ser skapelig ut på håret. Ifølge Daily Mail er Borussia Dortmunds Lukasz Piszczek førstevalget. Feyenoords Daryl Janmaat blir også hyppig linket til The Gunners.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ARSENAL-AKTUELL: Lukas Piszczek kan bli Arsenals nye høyreback. (Foto: Martin Meissner/Ap)

Ifølge Daily Mail er Swansea i ferd med å sikre seg Norwich' midtbanespiller Bradley Johnson. 25-åringen koster Swansea i underkant av 40 milioner kroner.

Øvrig:
Barcelona skal ha funnet keeperen de vil ha dersom Victor Valdes forsvinner. Sport skriver at klubben har blinket seg ut Borussia Mönchengladbachs Marc-André ter Stegen som et førstevalg.

Thiago Silva flørter også med Barcelona. Ifølge Sport skal han være veldig interessert i en overgang til den katalanske storklubben.

BARCAS FØRSTEVALG: Marc-André ter Stegen kan bli Barcelonas nye førstevalg mellom stengene. (Foto: Martin Meissner/Ap)