Her er det bare å trekke kølapp. (Foto: Anton Soggiu)
Her er det bare å trekke kølapp. (Foto: Anton Soggiu)

Vil du ha sex med denne karen?

Petter Pilgaard tilbyr hjelp til seksuelt frustrerte kvinner. «Dette er jeg faktisk god på», hevder den selvutnevnte super-elskeren.

At tidligere «Paradise Hotel»-deltager, Petter Pilgaard (33) ikke sliter med dårlig selvbilde er blitt ganske greit etablert. Nå ønsker «partykongen» Pilgaard tydeligvis å dele «godene» med seksuelt frustrerte kvinner.

«Kan glede seg»

I en konkurranse på Radio NRJ kan kvinner som er misfornøyde med sitt eget sexliv søke om å få en natt med «super-elskeren». Og ifølge Petter Pilgaard selv kan de allerede begynne å glede seg.

Orgasme-garanti

– Dette er kanskje det eneste jeg faktisk er god på, og jeg ønsker å hjelpe til. Dessuten stiller jeg med egen orgasme-garanti, forteller Pilgaard til tv2.no.

Les også: «Her tar Petter Pilgaard hårtransplantasjon»

Sexens Messias

– Det begynte som en spøk da redaksjonen fant en undersøkelse på nett som viste at 60 prosent av norske kvinner var misfornøyd med sexlivet sitt og siden alle vet at jeg er sexens Messias og gode hjelper tenkte jeg at her kunne jeg kanskje gjøre en god gjerning, ler Pilgaard.

– Hvordan ser du for deg kvelden med den «heldige» vinneren?

– Vel, det blir middag og litt ekstra. Jeg skal i hvert fall ha meg noen glass, forsikrer Petter. Så blir det vel et hotellrom. Også er det jo egentlig opp til «henne» om hun vil gå videre. Det er viktig å understreke at dette er hundre prosent frivillig.

Prestasjonsangst?

– Men du er ikke redd for å få prestasjonsangst når du i forkant går ut og lover «en drømmenatt med Petter Pilgaard»?

– Det hadde jo vært jævlig typisk da hvis jeg ikke klarte å prestere når det virkelig gjaldt, men jeg stoler på mine egne evner, forklarer den selvutnevnte super-elskeren til tv2.no

Bør ha puls

– Hvem håper du vinner?

– Ehh... Det bør jo være en kvinne med litt spenst og humoristisk sans, for dette er jo gjort med litt «glimt i øyet», men det er klart jeg skal levere «varene» dersom kvinnen som vinner ønsker å gå videre. Det er opp til henne. Men jeg håper det er en med «puls», som det er litt liv i.

– Aldersgrense?

– Fra 20 år! Det er for øvrig ingen øvre aldersgrense, sier Petter og ler.

Ulovlig?

– Har du sjekket om dette er lovlig?

– Å tilby sex på nett? Nei, men skjer ikke det hver eneste dag på datingtjenester på nett? Og det er ikke snakk om penger her, heller, så jeg tror ikke dette er ulovlig.

Påmeldingsfrist