Nei, du ser ikke feil. Denne karen kjører faktisk rundt i Ferrarien! Bilde fra www.youtube.com.
Nei, du ser ikke feil. Denne karen kjører faktisk rundt i Ferrarien! Bilde fra www.youtube.com.

Ferrari F430: Her kjører 9-åringen superbil – mens far filmer

Påfunnet skal vise seg å ikke være så smart... SE VIDEO!

De fleste småbarnsforeldre vet en ting eller to om masete unger som aldri gir seg. Dessverre er det nok ofte slik at barna vinner til slutt – rett og slett fordi de er så sta.

Når det er snakk om de skal få et ekstra glass brus til maten en lørdagskveld, er det liksom greit. Hvis det dreier seg om å kjøre pappas Ferrari F430 – ja, da er det nok fornuftig å være litt mer streng og mane til tålmodighet. Selv om det, som her, er snakk om bursdagsfeiring.

Her er indiske Mohammed Nisham ikke enig. I stedet stiller han seg opp med videokamera, og overlater nøklene til godbilen til sin sønn. I passasjersetet sitter sønnens jevnaldrende kompis – begge uten sikkerhetsbelte. Gutta på tur!

SE VIDEO: Her får pøbelen en skikkelig lærepenge

Ikke første gangen

Her kunne en jo frykte det verste. En 9-åring bak rattet på en superbil med 490 hk er rene oppskriften på en katastrofe.

Men den ivrige guttungen har visst lang erfaring i å kjøre bil allerede. Ifølge faren har han kjørt både Bentley, Lamborghini og Porsche Carrera Turbo.

Han fikser biffen uten problemer. Og det til tross for at han knapt kan se over dashbordet, og har føtter som bare så vidt når ned til pedalene.

Når kjøringen er vel overstått publiserer pappa Nisham videoen på YouTube. Det skal vise seg å være farens dårlige valg nummer to – for på den måten fikk nemlig politiet tips om hva som hadde skjedd.

SE VIDEO: Her går øvelseskjøringen helt galt

Politiet ikke imponert

Og med såpass god dokumentasjon, bør de ha ganske gode kort på hånden når de vil straffeforfølge faren.

Resultatet er at både mor og far kalles inn til avhør. Moren uttrykker der at hun er stolt over sønnens kjøreferdigheter.

Politiet er imidlertid mindre imponert, og har tatt ut tiltale mot faren.

Se 9-åringen kjøre Ferrarien ved å klikke på videovinduet under:

http://www.youtube.com/watch?v=Tm2xgHeULSc&feature=player_embedded

Her er en annen Ferrari med en rimelig uerfaren sjåfør ...