Harry Redknapp og QPR har hatt en flott start i Championship. I dag kommer gavmilde Barnsley på besøk. (Foto: GLYN KIRK/Afp)
Harry Redknapp og QPR har hatt en flott start i Championship. I dag kommer gavmilde Barnsley på besøk. (Foto: GLYN KIRK/Afp)

Reading og QPR sendte seg selv ned fra Premier League

Uavgjort på Madejski Stadium gjør at de to lagene har ingen mulighet til å overleve i toppdivisjonen.

Reading-QPR 0-0

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst i saken.

Reading og QPR spilte uavgjort 0-0 i kampen begge måtte vinne for å overleve i Premier League.

Ett poeng betyr at de to bunnlagene ligger likt med 25 poeng. Det er ni poeng bak Aston Villa som ligger over streken, og med tre kamper igjen er det ni poeng som er mulig å hente for de to lagene.

Fordi Aston Villa og Wigan, som ligger på 18.plass med 32 poeng, møtes i siste kamp vil ett av de to lagene havne på minst 35 poeng uansett resultat i den kampen og utenfor rekkevidde for de to hvite og blåstripete lagene.

TV 2s Premier Leagues-studio konkluderte med at det var tydelig at det var to Championship-lag i aksjon på Madejski Stadium, allerede før de hadde rykket ned.

– 0-0 summerte opp kampen og sesongen for de to lagene. Det var en passende avslutning, sa Erik Thorstvedt i TV 2s Premier League-studio.

Mye vilje, men svak presisjon preget kampen.

PL i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!

Esteban Graneros frispark etter 12 minutter var QPRs beste sjanse i kampen, men det skrudde skuddet sneiet tverrliggeren.

Hjemmelaget var kanskje det beste laget i andre omgang, men spillet bølget frem og tilbake, og begge lag hadde muligheten til å score.

Kvaliteten til å score hadde de imidlertid ikke, og dermed endte det som det gjorde.

Med Championship-fotball både på Madejski Stadium og på Loftus Road neste sesong.