TV 2 er i gang med innspilling av en ny sesong av dokuserien «Tigerstaden», som skal gå på TV 2-kanalen Bliss.

Serien følger fire jenter i deres jakt på suksess og kjærlighet i storbyjungelen.

Forrige gang fulgte vi tett på livene til tv-personlighet Linni Meister, stylist Mari Haugersveen, artist Carina Dahl og frisør og modell Therese Haugsnes.

Se hele forrige sesong på TV 2 Sumo her

Ny jente inn

I den kommende sesongen er Therese ute av serien, og denne gangen blir vi bedre kjent med den populære bloggeren og fotografen Anette-Marie Antonsen.

Jentene er allerede i full gang med opptak av den andre sesongen av realityserien, og «God kveld Norge» møtte jentene da de var på aller første opptak til serien sammen.

– Det er kjempespennende. Jeg gleder meg. Det er tre gode venninner av meg fra før, og det er veldig artig å få være med på moroa, sier den blide trønderjenta til «God kveld Norge».

tigerstaden3_680

– Carina kjenner jeg fra Trondheim. Linni ble jeg kjent med under et modelloppdrag for mange år siden og Mari var den første jeg ble kjent med i Oslo enda lenger siden, sier Anette-Marie.

Se video: Anette-Marie fotograferer VIFs hockey-gutter nakne

– Tror hun vil engasjere seerne

Serien vil ha premiere til høsten, og opptakene vil foregå i vår, sommer og høst. Produsent for serien for TV 2, Vegar Normann, er strålende fornøyd med å ha Anette-Marie med på laget.

– Hun er ei spennende jente som jeg tror seerne vil la seg engasjere av. Hun har forbindelser med alle de tre jentene fra før av, så selv om Anette-Marie er et nytt bekjentskap for seerne, er hun ikke ny for resten av jentene, sier Normann.

Plateaktuelle Carina ser frem til en ny sesong med «Tigerstaden».

– Det blir helt topp. Vi skal ha det veldig gøy. Det er gøy at det blir en sesong to, sier hun.

Les også: Carina Dahl slår tilbake mot fordommene

– Kanskje det blir noen nye kjærester

I forrige sesong av serien ble vi vitne til at det ble slutt mellom Mari og samboeren Petter Pilgaard, men Mari er nå i et nytt forhold.

– Tre av oss er i forhold og én er singel. Kanskje det blir noen nye kjærester, sier Mari og ser lurt bort på Anette-Marie.