justin bieber og selena gomez
justin bieber og selena gomez
LEGER SÅRENE: Bieber og Gomez avbildet utenfor en restaurant i Encino i California i november, rett etter bruddet. Allerede da forsøkte å finne tonen igjen   har de endelig lykkes? (Foto: STELLA PICTURES)
LEGER SÅRENE: Bieber og Gomez avbildet utenfor en restaurant i Encino i California i november, rett etter bruddet. Allerede da forsøkte å finne tonen igjen har de endelig lykkes? (Foto: STELLA PICTURES)

Bekrefter dette at Justin og Selena er sammen igjen?

Søndag la Justin Bieber ut dette bildet på Instagram, for så å slette det kort tid etterpå.

Kjendisnettstedet TMZ.com spekulerer i at Justin Bieber og Selna Gomez har funnet tilbake til hverandre etter stevnemøtet de angivelig hadde i Norge.

Søndag la verdensstjernen ut et bilde av seg selv og ekskjæresten på bildedelingstjenesten Instagram, men dette bildet skal raskt ha blitt slettet. Spekulasjonene går nå i sosiale medier om at bildet kan ha vært et hint til fansen om hva som skjer.

Perez Hilton spekulerer

Kjendisbloggerne Perez Hilton har også lagt merke til det kjappe bildestuntet til Bieber, og skriver på bloggen sin:

«Hva er greien? Er dere sammen igjen eller ikke?»

– Bieber og eksen kysset hverandre i Norge

Det meldte det amerikansk sladreblad People tidligere. Nettstedet mente at Selena Gomez (20) og Justin Bieber kan være i ferd med å bli et par – igjen. Gomez ble observert av ingen andre enn vår egen Tone Damli Aaberge (25) på flyet fra LA til Oslo via London.

Hun ankom Gardermoen mens ungpikeidolet Justin Bieber fortsatt var i Oslo – og det fikk mildt sagt ryktene til å svirre!

De to gikk hver sin vei i november, men skal ha holdt kontakten siden. Og i Oslo ble det mer enn bare prat, ifølge People: De to skal ha blitt observert i het omfavnelse.

– De holdt hverandre i hendene, klemte hverandre og kysset på munnen, sier en løsmunnet kilde til bladet.

– De så virkelig forelsket ut, som om de aldri hadde kranglet før. Det så definitivt ut som om de var sammen igjen, sier kilden videre.

Smiling

Natt til fredag etter at Selena Gomez hadde ankommet Norge, skrev Justin på Twitter: «Smiling». Dette fikk selvsagt også ryktene til å svirre om at grunnen til Selenas spontane Norgesbesøk var for å treffe Justin.

Blandede signaler

I følge TMZ.com har Justin følt seg «torturert» av alle de blandede signalene Selena har gitt ham i det siste. Og at han nå legger ut et bilde av de to i en kort stund, understreker vel bare de blandede signalene paret sender ut til hverandre og omverdenen.

Kommer til høsten

Det var fra før kjent at Gomez skulle komme til Norge til høsten. Det spontane ekstrabesøket kom som en overraskelse på de fleste.

Bieber forlot Norge torsdag, og reiste videre til København. Det er ikke kjent om Gomez ble med dit.

Bieber besøkte villaen til Selena Gomez i mars. (Foto: STELLA PICTURES)
Bieber besøkte villaen til Selena Gomez i mars. (Foto: STELLA PICTURES)