LEGER SÅRENE: Bieber og Gomez avbildet utenfor en restaurant i Encino i California i november, rett etter bruddet. Allerede da forsøkte å finne tonen igjen   har de endelig lykkes? (Foto: STELLA PICTURES)
LEGER SÅRENE: Bieber og Gomez avbildet utenfor en restaurant i Encino i California i november, rett etter bruddet. Allerede da forsøkte å finne tonen igjen har de endelig lykkes? (Foto: STELLA PICTURES)

– Bieber (19) og eksen kysset hverandre i Norge

... melder amerikansk sladreblad.

Selena Gomez (20) og Justin Bieber kan være i ferd med å bli et par – igjen. Gomez ble observert av ingen andre enn vår egen Tone Damli Aaberge (25) på flyet fra LA til Oslo via London.

Hun ankom Gardermoen mens ungpikeidolet Justin Bieber fortsatt var i Oslo – og det fikk mildt sagt ryktene til å svirre!

De to gikk hver sin vei i november, men skal ha holdt kontakten siden. Og i Oslo ble det mer enn bare prat, ifølge People: De to skal ha blitt observert i het omfavnelse.

– De holdt hverandre i hendene, klemte hverandre og kysset på munnen, sier en løsmunnet kilde til bladet.

– De så virkelig forelsket ut, som om de aldri hadde kranglet før. Det så definitivt ut som om de var sammen igjen, sier kilden videre.

Det var fra før kjent at Gomez skulle komme til Norge til høsten. Det spontane ekstrabesøket kom som en overraskelse på de fleste.

Bieber forlot Norge torsdag, og reiste videre til København. Det er ikke kjent om Gomez ble med dit.

Bieber besøkte villaen til Selena Gomez i mars. (Foto: STELLA PICTURES)
Bieber besøkte villaen til Selena Gomez i mars. (Foto: STELLA PICTURES)