Ivar Hoff og Magnus Haglund_1
Ivar Hoff og Magnus Haglund_1

Hoff om Haglund: – Han er en parentes

Ivar Hoff tror Haglund snart er historie på Åråsen

Magnus Haglund har bare tre seire på 17 hjemmekamper i Tippeligaen. Det får tidligere Lillestrøm-trenere til å slå alarm.

– Han har ikke fått det til. I øyeblikket er han en parentes. Det finnes ingen signatur på laget i det hele tatt. Det er ingen som kan gå ut å si at «her spiller Lillestrøm Sportsklubb». Det virker på meg som det er helt stempel-løst, sier Ivar Hoff, som trente LSK fra 1990 til 1993.

– De to kampene hjemme hittil i år var en gjentagelse av mange kamper i fjor. Det er det som er mest bekymringsfullt, sier Arne Erlandsen, hovedtrener på Åråsen fra 1998 til 2004.

Les også:Lillestrøms nykommere er blitt sengekamerater

Selv sier Magnus Haglund dette om den nitriste hjemmestatistikken.

– Det er selvsagt ikke godt nok. Samtidig har vi hatt flere kamper der vi har skapt mange sjanser uten å score mål. Men vi ønsker å forbedre det, så klart.

Ivar Hoff tror svensken snart er historie på Åråsen.

– Han har kontrakt ut denne sesongen her, og jeg er ikke sikker på at Lillestrøm har råd til flere fallskjermer, sier Hoff.

Men han mener tiden også er overmoden for utstkiftninger i klubbens styre.

– Lillestrøm har et styre som ikke har ett gram fotballkompetanse i seg. Det første jeg da hadde sett etter er tidligere spillere, sier Ivar Hoff, som ønsker seg folk som Tom Gulbrandsen og Bjarne Sognnæs inn i LSK-styret.