louis paradise
louis paradise

Transseksuelle Louis om sin vonde oppvekst: – Jeg hadde ikke lyst til å se dagens lys mer

«Paradise Hotel»-klare Louis Furnes ble grovt mobbet gjennom hele barndommen.

I mandagens episode av TV3-programmet «Paradise Hotel», sjekker transseksuelle Louis Furnes (27) inn på realityhotellet i Mexico som den ikoniske kvinnen Kleopatra.

På «Paradise Hotel» handler spillet om at gutter og jenter skal danne par for å komme seg videre i konkurransen. Som jente måtte Louis dermed finne seg en gutt og dele seng med, noe som bød på reaksjoner blant guttene på hotellet.

– Det var noen som kommenterte at de ikke helt taklet den jeg var. Ikke noe mot meg personlig, men de hadde problemer med å slappe av rundt meg fordi jeg var den jeg er. Det er ikke noe morsomt å høre det, sier Louis til «God kveld Norge».

Les også: Står frem som bifil på «Paradise Hotel»: – Har ikke sagt det til foreldrene mine

Forvirrende

Hele livet har gutten, som ble adoptert fra Columbia til en liten øy utenfor Kristiansund følt seg annerledes. Etter å ha levd som homofil gutt i flere år, sto Louis frem som transseksuell for halvannet år siden.

– Det å være transseksuell er veldig forvirrende. Samfunnet vet ikke hvor de skal plassere deg og ikke vet jeg helt hvor jeg plassere meg selv heller, men hvis jeg måtte ta et valg så vil jeg si at jeg er jente.

Det å leve som kvinne i en guttekropp byr også på krevende situasjoner i hverdagslivet.

– En tur nedover Karl Johan for meg er som en reise langs julestjerna. Folk går på lysstolper og snubler og snur seg. Det kan gå en punker med svær hanekam eller en Ole Brum med hodet i hånda nedover gata, og ingen bryr seg. Men så fort det kommer en gutt i jenteklær blir folk helt sjokkert.

Les også: Paris Hilton: – Det er vanskelig å få venner

Grovt mobbet

Men Louis er vant til sårende kommentarer. Som eneste mørkhudete og homofile gutt på hjemstedet, ble han utsatt for grov mobbing.

– Det var et helvete å gå på skole hver dag. Jeg ble kastet egg etter, kastet stein på og spyttet på. Jeg ble fortalt at jeg ikke var verdt en dritt, jeg kunne bare gå og henge meg eller skyte meg selv. Hvis ikke jeg gjorde det skulle de gjøre det for meg. Når du får høre det hver dag i tre år så begynner hjernen etter hvert å tvile på om man er verdt noe. Jeg hadde ingen venner og låste meg inne på rommet mitt og gråt meg selv i søvn. Jeg var veldig langt nede, og på det mørkeste hadde jeg ikke lyst til å se dagens lys mer.

Les også: Single Triana Iglesias: – Drømmer om hus og barn

Flørting

I dag har Louis endelig fått selvtillit som kvinne, og er så sikker på seg selv at hun tok skrittet ut og meldte seg på den kontroversielle TV-serien «Paradise Hotel». Og Louis lar ikke sin transseksuelle legning stoppe henne i å boltre seg inne på hotellet.

– Uten å si for mye, så får jeg flørtet litt jeg også. Jeg er veldig flink til å flørte. Jeg er flink til å massere også, sier Louis til «God kveld Norge».

Les også: Her er deltagerne i «Paradise Hotel»: – Det er mange uintelligente her