benteke (Foto: DARREN STAPLES, © DS/JK)
benteke (Foto: DARREN STAPLES, © DS/JK)

Benteke-agent: – 99 prosent sikker på at han blir i Villa

«Alle» vil ha belgieren, men om Villa berger plassen kan Christian Benteke bli værende.

Se Aston Villa-Liverpool direkte på TV 2 PL HD eller TV 2 Sumo kl. 14.30.

Det er lite som har vært sensasjonelt med Aston Villa denne sesongen, men den belgiske angriperen Christian Benteke kan sies å være unntaket.

22-åringen med den vanvittige fysikken har scoret 13 mål på 25 PL-kamper, og er blitt koplet til en rekke klubber.

Les også: Derfor lykkes ikke amerikanske eiere i Premier League

– 99 prosent sikkert at han blir
Det er blitt hevdet at Tottenham, Arsenal, Borussia Dortmund og Liverpool har Benteke på ønskelisten sin, men nå hevder hans agent at Benteke ikke har noen planer om å forlate Villa.

– Jeg hører at Christian drømmer om å spille for forskjellige klubber, men hvorfor drømme når han lever en fantastisk virkelighet hos Aston Villa? Han tenker ikke på å forlate klubben, sier Eris Kismet ifølge Mirror.

– Det er alltid umulig å spå fremtiden innen fotballen, men for øyeblikket er jeg 99 prosent sikker på at Christian vil starte neste sesong med Aston Villa i Premier League, sier agenten.

Les også: Derfor lykkes ikke amerikanske eiere i Premier League

– Betyr mye for ham
Det som ikke er 99 prosent sikkert er at Aston Villa spiller i Premier League neste sesong. Paul Lamberts menn ligger i skrivende stund under streken grunnet dårligere målforskjell enn Wigan, og skal kjempe en knalltøff kamp for å overleve i de siste åtte Premier League-rundene.

Blir det nedrykk skal det godt gjøres å beholde Benteke, men agent Kismet tror 22-åringen kan bli værende en sesong til grunnet hans gode forhold til «alle».

– Paul Lambert, klubben og fansen har alle vært gode mot Christian. Det betyr mye for ham, sier agenten.