cassidy_1
cassidy_1

Triksingen til Andrew (50 år og 127 kg) er blitt en YouTube-sensasjon

Over 1,75 millioner har sett den kraftige waliseren i aksjon.

Etter at triksingen til 127 kg tunge Andrew Cassidy ble snikfilmet og lagt ut på YouTube med tittelen «tykk mann har utrolige fotballferdigheter» har videoen blitt en enorm internettslager.

Se triksingen over!

God og kraftig
50-åringen elsker å trikse når muligheten byr seg, og da noen overraskede tilskuere filmet ham ble Cassidy umiddelbart en sensasjon.

– Jeg er ganske smidig, selv om jeg er en stor kar. Jeg har god koordinasjon, balanse og timing, sier Cassidy til Mirror.

Nå har over 1,75 millioner mennesker sett videoen av ham.

– Jeg er ganske god, selv om jeg er kraftig, sier 50-åringen.

Invitert til Dubai
Cassidy er en lokal helt i Milford Haven i Wales, og var jobbet som fisker i 15 år. I 2002 mistet han jobben, og begynte med triksing for å få tiden til å gå.

Han bruker gjerne noen timer med ballen på en lokal parkeringsplass, og nå har det sendt ungkaren rett inn på stjernehimmelen.

Cassidy er nå invitert til «World Freestyle Football Championships» i Dubai. Det er arrangøren som har invitert ham etter å ha sett YouTube-videoen.

50-åringen blir flydd til Dubai på første klasse, får oppholdet på et luksushotell og en lønn på i underkant av 2000 kroner dagen mens han er der.

– Han er en sensasjon. Du kan ikke ta øynene fra ham, sier en talsmann for arrangøren.

Mobilbruker? Se videoen her:

4SJquH7UXHw

Etter at det tok helt av så har det også dukket opp flere triksevideoer med Cassidy:

qnCcGea-00A