sira (Foto: Eamon and James Clarke)
sira (Foto: Eamon and James Clarke)
fergie (Foto: Jon Super/Ap)
fergie (Foto: Jon Super/Ap)

Manchester United leier inn privatfly for å sikre «The Double»

Klubben har to kamper på 48 timer, og Alex Ferguson vil ha spillerne sine trygt tilbake fra landslagsoppdrag før kampene mot Sunderland og Chelsea i helgen.

Sir Alex Ferguson har nå avslørt Manchester Uniteds hemmelige våpen i jakten på nok en dobbeltriumf. Klubben har leid inn flere privatfly for å hente hjem spillere som har vært på landslagsoppdrag rundt omkring i verden.

Spesielt Shinji Kagawa og Javier Hernandez har lange avstander de skal tilbakelegge når de returnerer fra sine respektive landskamper, og Ferguson vil ha dem hjem så raskt og smertefritt som overhodet mulig, skriver The Guardian.

Les også: Er han Englands verste fiende?
Les også: Ferguson bøtelagt og Nani utestengt i én kamp

– Det er et problem når spillere kommer tilbake fra landslagspausen med to kamper og en lang flytur i kroppen. Derfor har vi gjort det slik at noen spillere får privatfly tilbake til Manchester etter sine kamper.

– Det kommer til å koste klubben fryktelig mye penger, men det er noe vi føler at vi må gjøre, sier Ferguson.

Skotten legger også vekt på at det å holde spillerne friske og raske blir essensielt i sesongavslutningen, og at flere av spillerne som ikke har vært involvert for sine landslag kommer til å spille en nøkkelrolle i helgen.

– At spillerne ikke blir utslitt er alfa og omega. I tillegg blir min rolle enda viktigere da jeg må plukke ut det riktige laget til riktig kamp. Det er ikke nødvendigvis slik at du må mønstre det beste laget, men det som har fått best hvile. Både Ryan Giggs, Anderson, Nemanja Vidic, Alexander Buttner og Rafael kommer til å bli nøkkelspillere i innspurten, avslutter Ferguson.