KAN FORLATE CITY: Yaya Touré venter på kontraktsforlengelse med Manchester City. (Foto: Sharon Latham)
KAN FORLATE CITY: Yaya Touré venter på kontraktsforlengelse med Manchester City. (Foto: Sharon Latham)

– Yaya Touré forlater City dersom han ikke får kontrakt innen lørdag

Manchester City kan miste en av ligaens aller beste spillere

Roberto Mancini må få fingeren ut dersom han vil beholde en av Manchester Citys og Premier Leagues aller beste spillere. For ifølge midtbanegiganten Yaya Tourés agent har forhandlingene om en ny kontrakt drøyet så lenge at ivorianeren kan ende opp med å forsvinne ut portene på Etihad.

– Dersom han signerer en ny kontrakt i løpet av de neste tre-fire dagene er det greit. Dersom det ikke skjer vil vi ikke vente lenger og vi vil starte forhandlinger med andre klubber, sier agent Dimitri Seluk til The Sun.

– Tror ikke Touré blir i City
Touré, som hever en lønn på drøyt 1,9 millioner kroner i uken i City, har kontrakt med den regjerende seriemesteren til 2015. Men ifølge FIFAs regel nummer 17 for overgangsreglement kan en spiller kjøpe seg selv ut av kontrakten etter tre år i en klubb dersom en ny avtale ikke har kommet på plass.

Les også: På denne listen slår Beckham knockout på Messi

Mye kan tyde på at det blir en realitet dersom Touré og hans agent ikke får viljen sin.

– Jeg tror ikke han blir værende i City. Det handler ikke om penger. Han vil forlate klubben av mange grunner, forklarer Seluk.

Artikkelen fortsetter under bildet!

RESPEKT: Yaya Tourés agent hevder at Roberto Mancini er den eneste i klubben som respekterer ivorianeren. (Foto: Dave Thompson)
RESPEKT: Yaya Tourés agent hevder at Roberto Mancini er den eneste i klubben som respekterer ivorianeren. (Foto: Dave Thompson)

Mener kun Mancini respekterer Touré
Ifølge agenten har ikke Touré spurt om lønnsøkning, men problemene bunner ut i mangel på respekt innad i klubben.

– Han er en av de beste spillerne i Manchester City, men han føler seg ikke respektert av ledelsen. Det er kun Roberto Mancini som respekterer Yaya, sier Seluk.

Les også: Thorstvedt spår massivt ryddesalg hos City
Les også: Arsenal og Chelsea slåss om fireåring!

I tillegg til å være en viktig bidragsyter for Citys tittelvinnende lag forrige sesong, ble Touré også belønnet med en plass på årets lag i Premier League. Det er med andre ord hevet over en hver tvil at 29-åringen er en spiller av sjeldent høyt nivå.

– Det er merkelig. Det er ikke normalt å ha forhanlinger om en kontrakt i seks måneder. De (City) har snakket om små detaljer hele veien, sier Selek.

Tror du Yaya Touré bli værende i City? Si din mening i kommentarfeltet nederst på siden!