Stripping
Stripping

Her blotter skiskyttergutta seg for Tora Berger

Emil Hegle Svendsen og lagkameratene viste alt under jentenes fellesstart i helgen. Se den hysteriske videoen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se landslagsguttas elleville blotting i videovinduet over!

Det var den tyske TV-kanalen ARD som snappet opp de norske skiskytterherrenes stunt under fellesstarten for kvinner i russiske Khanty-Mansijsk søndag.

LES OGSÅ: Misset i siste renn, men Berger vant alt sammenlagt

Midt i løypa dro de norske guttene ned buksene og viste alt – mens 30 skiskytterkvinner føk forbi.

«Se på dette! Nei, dette går bare ikke. En sibirsk stripper i blanke messingen midt i løypen i Khanty-Mansijsk. Og her er det minus åtte grader. Hvordan har han kommet seg inn på stadionanlegget?» lo ARDs kommentator Christian Dexne direkte i sendingen som kun ble kringkastet i Tyskland.

Senere la samme kommentator videoen ut på sin egen Facebook-side, fullstendig uvitende om at det ikke var russiske strippere, men snarere det norske herrelandslaget han var vitne til i de sibirske skoger.

Hevnet puppeblotting
TV 2 Sporten vet at «strippestuntet» var hevn for at de norske skiskytterdamene flashet puppene til Emil Hegle Svendsen da han vant på samme sted i 2010.

TV 2 Sporten får også bekreftet at fire av de norske skiskyttergutta dro ned buksa og viste alt. De hadde håpet på å unngå TV-kameraene, men Hegle Svendsens rumpe ble likevel fanget opp og foreviget. Bildene viser også at blotteren bærer den offisielle norske landslagsjakken.

Det som skjer i laget, blir i laget

– Det som skjer i laget, blir i laget, sier en hemmelighetsfull Tora Berger til tv2.no.

Les også: Tarjei Bø fryktet «klin gal» russer skulle dra opp pistol i løypa

Emil Hegle Svendsen kommenterer selv nakenstuntet på Twitter tirsdag.

«Mulig det er litt over streken å vise seg naken i offentlighet, men skijentene driver med hardporno!», skriver Hegle Svendsen på Twitter.

- Det var mange av løperne som likte det de så, det vet jeg. Men nå er det nok mange av dem som vil vinne verdenscupen neste gang, sier Johannes Thingnes Bø, som sto ved siden av Svendsen, til VG Nett.

– Hørte det var snakk om en hevn
Idrettssjef Per-Arne Botnan i skiskytterforbundet har fått med seg stuntet gjennom en artikkel i Bild.

– Jeg har sett noen bilder på det tyske nettstedet og blitt fortalt at de gjorde dette underveis. Men vi var ute i løypen og gjorde vår jobb, sier Botnan til TV 2 Sporten.

Botnan sier videre at han har hørt snakk om den påståtte hevnen innad i landslaget.

– Det er vel noe jentene og guttene er blitt enige om i forkant. Vi hørte det var snakk om en hevn etter at Emil gikk inn til verdenscupseier på samme plass for et par år siden, utdyper han.

– Hvordan reagerer dere i landslagsledelsen på at utøverne blotter seg midt i løypen?

– For meg så er dette bare uskyldig moro, og som sagt så har vi foreløpig ikke mer informasjon om dette enn det som stod på en tysk nettside, konstaterer han.

Bom for Berger
Fellesstarten i Russland endte for øvrig med en 13. plass for Tora Berger. Det ble med et par bom på andre og tredje skyting for Berger, og dermed ble det en av sesongens dårligste plasseringer. Uten at det la en demper på sesongavslutningen.

Berger reiste nemlig mandag hjem fra Russland med hele åtte krystallkuler etter å ha vunnet alle cupene i verdenscupen. Hun har vært helt suveren denne sesongen.

Det har ikke lyktes TV 2 Sporten å få en kommentar fra Emil Hegle Svendsen.