Balotelli-dobbel senket Palermo

Mario Balotelli viste Milan veien tilbake etter mesterligaskuffelsen mot Barcelona. Søndag scoret han begge målene da Palermo ble slått 2-0.

balotelli (Foto: Antonio Calanni, © AC FP)

Balotelli har vært en umiddelbar hit i Milano etter overgangen fra Manchester City i januar. I løpet av fem kamper for storklubben har han scoret seks ganger for laget som ikke har tapt i serien siden 22. desember.

Riktig nok var den kontroversielle spissens scoringer mot Palermo av det enkle slaget. Etter sju minutter fikk Balotelli straffespark da han ble holdt av Salvatore Aronica i gjestenes 16-meter. Fra ellevemeteren var han som vanlig sikker og dunket ballen inn i venstre hjørne.

Milan hadde god kontroll på kampen, og Serie A-jumbo Palermo hadde lite å svare med. Men ny scoring ble det først da Balotelli igjen var frampå etter 65 minutter. Han fikk en enkel jobb med å dytte inn 2-0 etter at bortelaget ikke fikk ryddet unna M'Baye Niangs innlegg.

Balotelli kunne ikke spille mesterliga for Milan ettersom han allerede hadde deltatt i turneringen for Manchester City. Han var savnet da italienerne tapte 0-4 på Camp Nou og røk ut med 2-4 sammenlagt i åttedelsfinalen tidligere i uken.

Seieren betydde at Milan trygget 4.-plassen i ligaen, men også lagene rett foran, Napoli og Fiorentina, vant sine kamper søndag. Palermo har spilt 15 strake kamper uten seier og har fem poeng opp til trygg plass. (©NTB)