Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Idol»-programleder Stian Blipp la onsdag ut et bilde av seg selv på bildedelingstjenesten Instagram der blodet sildrer nedover ansiktet.

– Jeg klarte rett og slett å stupe inn i en stålbjelke. De som så det visste ikke om de skulle le eller gråte. Det så ut som en episode av Benny Hill, helt sånn slapstick, sier Stian til tv2.no.

– Skammen større enn smerten

Uhellet skjedde da han skulle tulle med en av kollegaene, og ta en aldri så liten takling på henne da hun gikk forbi.

– Men da jeg skulle løpe og takle henne, bykset jeg opp og skallet inn i en stålbjelke som henger der. Jeg ble sittende i knestående en liten stund før jeg fant ut hvor jeg var, forteller han.

Les også: Anniken Kolstad (17) ute av «Idol»

Pådro seg lettere hjernerystelse

Ti kolleger ble vitne til Blipps mislykkede stunt som skjedde hos produksjonsselskapet Monster.

Tilskuerne gjorde spetakkelet hakket verre å takle.

– Det var cirka alle jeg jobber med som så det. Jeg tror skammen var større enn smerten, sier Stian som fikk kommet seg til legen etter hendelsen.

stian

– Jeg har limt litt og fått meg en lettere hjernerystelse. Så nå er det rett hjem og sitte i mørket. Jeg får ikke lov til å se på TV. Men det var verdt det siden jeg fikk lagt ut bilde på Instagram og vist fram Rambo- og bad boy-siden min! ler han.

Legene fikk seg en god latter da Stian fortalte hvordan uhellet hadde skjedd.

– Jeg køddet med det først og forklarte historien med at jeg hadde ninjastupt inn i en stålbjelke, og da ble det vanskelig for dem å holde igjen. Det var kjempegøy, jeg ble limt mens jeg fortalte vitser og det var et godt legebesøk.

Les også: Dette er årets ti «Idol»-finalister

– Jeg er klar for å riste løs

Det er fremdeles et par dager igjen til «Idol»-sendingen på fredag, og Stian sier at han er klar for å ta fatt på nok en direktesending.

– Det var bare en lettere hjernerystelse, så det skulle gå fint. Jeg er klar for å riste løs. Du vet hva jeg gjør når det går sånn? Jeg tar en shake-out!

Se også: Se alle Stian Blipps elleville dansestunt