henriette 1024
henriette 1024

Henriette Steenstrup blir ikke flau av sketsjene hun gjør på TV

Se eksklusive videoer fra premieren på «Torsdag kveld fra Nydalen».

I kveld er det sesongpremiere på «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2.

Her gjør Morten Ramm comeback, mens Erlend Klarholm Nilsen fra «Påpp og Råkk» gjør entre. I tillegg blir det et gjensyn med Else Kåss Furuseth, Henriette Steenstrup, Jan Gunnar Røise, og Sigrid Bonde Tusvik.

Se klipp fra kveldens sending øverst i saken!

Se også: Her er de morsomste TV 2-øyeblikkene fra 2012

– Jeg var nervøs

Erlend innrømmer at han var litt nervøs like før opptaket skulle gjøres onsdag kveld.

– Det var litt klassisk skrekkblandet fryd, det er et stort program, så jeg var litt sånn smånervøs. Det er alltid sånn at jeg tror jeg kan alt, så er jeg livredd for at jeg ikke kan alt, så tenker jeg «nei, jeg kan det», så tenker jeg at kan det ikke likevel, osv, sier han lettet til tv2.no etter at sketsjene er filmet.

«Torsdag kveld fra Nydalen» har premiere kl. 21.40 på TV 2 i kveld!

Selv om aktørene har vært på jobb i Nydalen-studio siden tidlig på morgenkvisten synes Erlend tiden har gått usedvanlig raskt.

– Jeg har ikke hatt tid til å ta det ordentlig inn. Det har gått utrolig fort, men jeg føler det har gått bra. Men jeg har trua helt til jeg har sett det i hvert fall, sier debutanten sent på kvelden etter en lang arbeidsdag.

Se også: Nytt fjes i «Torsdag kveld fra Nydalen»: – Jeg kommer til å føle meg naken

702591

Overtent

Originalmedlemmet Morten Ramm storkoser seg tilbake på settet.

– Jeg synes det er trivelig å være tilbake. Det er godt å få være i manesjen igjen. Det har vært hyggelig å se på også, men det er gøy å være med. Jeg er tent, nesten overtent, sier veteranen, som har hatt to sesongers pause fra serien som startet i 2009.

Selv om han har en god følelse i etterkant av premiereinnspillingen er han ikke trygg før han har sett resultatet på TV.

– Dagens sending virker lovende. Det gjør det nesten alltid når man er i studio, men jeg pleier å ha en god følelse. Men vi får se på TV, det er da det gjelder. Da ser man om det er bra eller ikke, tilføyer han.

Se også: «Torsdag kveld»-gjengen: – Vanskelig uten Morten Ramm


Ny energi

Henriette Steenstrup setter pris på nytt friskt blod i gruppa.

– Det er alltid slik at når noen kommer inn, enten de har hatt pause eller er helt nye, så betyr jo det at en ny energi. Erlend er jo i tillegg veldig musikalsk, noe vi utnytter til det groveste, tilføyer hun.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

erlend-og-kåss
erlend-og-kåss

Selv er Henriette tilbake med den påståelige og direkte karakteren Edel.

– Hun har vært med i alt for mange sesonger synes noen. Men hun finnes på en måte i virkeligheten. Det største karaktertrekket er jo at hun synes hun driver på med noe viktig, men kanskje ikke gjør det, sier Henriette på besøk i God morgen Norge torsdag morgen.

Se også: Åpenhjertig Jørn anno 1987: – Martin Schanche stikker alltid av med damene

Mye som er flaut i livet

I kveldens sesongpremiere snakker karakteren Edel om Jesus, Gud og bæsj. Selv om Henriette innrømmer at hun ofte blir flau i virkeligheten er det sjelden hun blir brydd under innspilling.

– Jeg blir ikke så ofte flau av ting jeg gjør på TV, fordi hvis vi først gjør noe på TV, så har vi tatt noen runder på om dette blir morsomt. Dersom man er enige om det er morsomt må man prøve å legge fra seg den flauheten og spare det på privaten, sier hun.

Selv om hun ofte blir flau i det daglige livet tenker hun ikke på det så mye på jobb.

– Vi prøver å lage forskjellige ting, så da kan man ikke tenke så mye på hva som er flaut, selv om det er mye som er flaut i livet, tilføyer hun.

Likevel går de sjelden inn bevisst for å dytte grensene.

– Nei, vi tenker ikke sånn. Vi tenker først på hva som kan være morsomt, det er det som gjelder. Hvis det innebærer å strekke strikken litt så gjør vi det, avslutter hun.