James Rodriguez (Foto: Scanpix)
James Rodriguez (Foto: Scanpix)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Tottenham vil snyte United for stortalent

Mens Valencia-spiller frir til Liverpool. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

Premier League:

James Rodriguez har vært på radaren til Sir Alex Ferguson i lang tid. Han har blitt sett på som en erstatter for Paul Scholes, og Manchester United har fulgt nøye med på utviklingen til Porto-spilleren. Nå kan det se ut som om United skal få kamp om midtbanespilleren. Daily Express skriver at Tottenham ser sitt snitt til å hive seg inn i kampen om Rodriguez. Det kan bety budkrig. Ryktene i Spania vil ha det til at midtbanespilleren er verdsatt til rundt 240 millioner kroner.

Les også: Ronaldos takk for sist til Drømmenes teater
Les også: Dommeren slaktes etter Nani-utvisningen: – Katastrofal dømming!

Supertalentet Isco har det også vært mye snakk om i det siste. Her har flere storklubber vært nevnt, men det kan se ut som om Manchester City og Chelsea er de to klubbene som leder løpet om å signere Malaga-spilleren. Isco blir sett på som en kommende stjerne, og City og Chelsea må legge en god del penger på bordet for å sikre seg spanjolen. Samtidig skal Malaga være i økonomiske problemer, noe som kan gjøre en overgang til engelsk fotball litt enklere for Isco. Uansett må klubben som signere den talentfulle spillere ut med rundt 300 millioner kroner ifølge rapportene.

Mer spansk. Tottenham og Manchester City skal ha havnet i et kappløp om Sevilla-spiss Alvaro Negredo. Det skriver Daily Express. Spurs har vært etter Negredo tidligere, men skal nå være klar til å hente spanjolen til White Hart Lane. Men det blir ikke uten kamp. Også City skal være på hugget etter å hente Negredo til Premier League. Klubbene må ut med rundt 150 millioner kroner hvis de skal signere spissen.

Alvaro Negredo (Foto: Scanpix)
Alvaro Negredo (Foto: Scanpix)

Arsenal er på jakt etter en ny stjerne fra nederlandsk fotball. Ifølge avisen Daily Metro skal Gunners vært interessert i Feyenoord-spiller Jordy Clasie. Clasie har blitt sammenlignet med Barcelonas Xavi i spillestilen, og er en ettertraktet spiller. Foruten Arsenal skal deres rivaler Tottenham ha øyene åpner for unggutten. Fiorentina kan også bli neste stoppested for 21-åringen.

Jordy Clasie. (Foto: Szilard Koszticsak/Ap)
Jordy Clasie. (Foto: Szilard Koszticsak/Ap)

Det er ikke den eneste spilleren Wenger vil ha for å forsterke stallen sin, skal vi tro spanske medier. Ifølge Fichajes.net skal Arsenal stå klar med sjekkheftet for å hente Raul Albiol til Emirates. Real Madrid-spilleren har slitt med å få spilletid denne sesongen, og det kan være en faktor som gjør en overgang til Arsenal mer sannsynlig.

Ryktene rundt Gareth Bale vil ingen ende ta så lenge han er i superform. Tottenham vil gjøre alt de kan for å beholde sin juvel på White Hart Lane. Tidligere har det vært snakk om en kontrakt rundt 1,2 millioner kroner i uken for å få ham til å signere ny kontrakt. Nå melder Daily Mail at Daniel Levy skal være villig til å tilby så mye som 1,5 millioner kroner i uken for at Bale spiller i liljehvitt noen sesonger til.

Gareth Bale og lagkameratene i Tottenham jakter tre poeng hjemme mot Arsenal søndag. Kampen ser du på TV 2 PL 1 og tv2sumo.no!  (Foto: ANDREW WINNING, © AW/ar)
Gareth Bale og lagkameratene i Tottenham jakter tre poeng hjemme mot Arsenal søndag. Kampen ser du på TV 2 PL 1 og tv2sumo.no! (Foto: ANDREW WINNING, © AW/ar)

Aly Cissokho spilte en god kamp for Valencia under Champions League-møte med PSG onsdag. Nå kan backen være på vei til engelsk fotball. – Jeg har aldri skjult det faktum at jeg har et ønske om å spille i England. Det er en ære å at mitt navn blir nevnt i sammenheng med Liverpool, skal han ha sagt ifølge La Parisien.

Nicklas Bendtner er ikke akkurat Fotball-Europas heteste navn om dagen. Han har blitt utestengt fra det danske landslaget etter at han ble tatt for fyllekjøring midt i sentrum av København i helgen. Bendtner er på utlån til Juventus fra Arsenal for tiden, men det er uvisst om han vender tilbake til London. Nå skal Wenger ha fått nok av dansken, men han skal ha vendt blikket mot en dansk erstatter. Ifølge Daily Metro er Arsenal interessert i København-spiller Andreas Cornelius - som blir sett på som den nye Bendtner. Cornelius har scoret 14 mål på de siste 20 kampene for København.

FRA KØBENHAVN: Andreas Cornelius (Foto: Scanpix)
FRA KØBENHAVN: Andreas Cornelius (Foto: Scanpix)

Hva tror du om dagens rykter? Hvem synes du din klubb bør hente i sommer?