Mats Zuccarello Aasen
Mats Zuccarello Aasen

Zuccarellos agent: – Kun aktuelt med langtidskontrakt med Rangers

Mats Zuccarello Aasens agent bekrefter samtaler med New York Rangers, men forwardhelten reiser ikke over for enhver pris.

New York Rangers ønsker å hente Mats Zuccarello Aasen, som er ute av sluttspillet i den russiske ligaen, tilbake til «The big apple» for resten av sesongen.

Seint mandag kveld hadde agent, Erik Ryman en samtale med storklubben.

- Vi hadde en prat på mandag hvor de uttrykte et ønske om å hente Mats ut sesongen, bekrefter Ryman overfor TV 2.

Vil ha enveiskontrakt på flere år
Zuccarello har en klausul i kontrakten sin med Metallurg Magnitogorsk at han kan gå dersom et tilbud fra NHL dukker opp. Men forwardhelten ønsker ikke reise over på en korttidskontrakt.

Etter det TV 2 erfarer ønsker 25-åringen en enveiskontrakt som strekker seg over to-tre år. En enveiskontrakt vil sikre Zuccarello NHL-lønn uansett og han vil da i prinsippet ikke bli sendt ned på farmerlaget - slik han opplevde i sin forrige periode hos Rangers.

Mats er interessert om forutsetningene er til stede og en rett kontrakt blir tilbudt.

- Mats er interessert om forutsetningene er til stede og en rett kontrakt blir tilbudt. Han har et år igjen av kontrakten sin med Metallurg, så i utgangspunktet blir han i Russland, sier Ryman.

Les også: Sluttspilldrømmen knust for Zuccarello

Forventer rask avklaring
Zuccarello ble den sjuende nordmannen til å spille i NHL da han debuterte for New York Rangers den 23. desember 2010. Men han valgte Russland sommeren 2012 da han ikke ble tilbudt en enveiskontrakt av Rangers.

Zuccarello slet i fjor med en skade, men har spilt godt i KHL siste halvdel av sesongen. Tirsdag kveld røk Metallurg ut av sluttspillet i KHL.

Nå forventes det en rask avklaring rundt fremtiden til landslagshelten.

- Pucken ligger nå hos Rangers, sier Ryman.