grotten
grotten

Dette kaoset skal bli fire fantastiske leiligheter

– Jeg hadde ikke trodd det skulle være i nærheten av så dårlig.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Ettermiddagen»-programleder Silje Stang er klar som programleder for «Grottenveien 1», som hadde premiere på TV 2 tirsdag.

Like før premieren var hun selv gjest i «Ettermiddagen».

Se intervju med Silje Stang og se smakebiter øverst!

– Er dette tull?

Serien går ut på at fire par skal pusse opp fire leiligheter i et hus på Nordstrand i Oslo.

Sjokket er stort når de fire parene får se leilighetene for første gang.

silje230 (Foto: TV 2)

– Er dette tull? spør Vidar Madsen Hovda (25) og Christian Moltzau Arneberg (25) i smakebiten du kan se i videoen med intervjuet med Silje øverst.

Samboerparet har liten erfaring med oppussing, men forteller at de er trygge på hverandre og at de er sikre på at oppussingen ikke vil ta knekken på forholdet.

Se mer om deltakerne nederst.

– Jeg hadde ikke trodd det skulle være i nærheten av så dårlig, sier Patrick Sander (28) som skal pusse opp sammen med kjæresten Christine Thingnes (25).

Sile Stang: – Det ser virkelig ille ut

Silje forteller også at førsteinntrykket av leilighetene ikke var det aller beste for de nye beboerne.

– Det ser ikke ut. Det ser virkelig ille ut. Det er minus femten grader ute, og do og dusj er i uisolert kjeller. Det var det som møtte dem da de flyttet inn i midten av januar, sier Silje Stang til «Ettermiddagen».

«Grottenveien 1» er en konkurranse, og alle deltakerne får verdiøkningen, også får vinnerparet i tillegg en bil. Og Silje kan røpe at det står mye bedre til med leilighetene i dag enn den kalde januardagen da de først flyttet inn.

– Det blir utrolig fint. Stort sett, sier hun og ler.

Les også: Lill og Stian har aldri vært lenger enn til Rhodos – nå skal de reise jorda rundt

Disse er med i «Grottenveien 1»

Christine Thingnes (25) og Patrick Sander (28): De har ikke vært sammen lengre enn et knapt år, og ser på deltakelsen i programmet som en stor test for om de skal flytte sammen og satse på hverandre.

Patrick og Christine har leilighet C

Vidar Madsen Hovda (25) og Christian Moltzau Arneberg (25): Samboerparet har liten erfaring med oppussing, men er trygge på hverandre og er sikre på at oppussingen ikke vil ta knekken på forholdet.

vidar, grottenveien 1 (Foto: TV 2)

Bente Trøan (52) og Arne Larsen (56): Har pusset opp en del hjemme før og gleder seg til nye utfordringer. Arne og Bente er opptatte av å bevare kosen i oppussingsprosessen.

Arne og Bente har leilighet B

Tine Esseth (44) og Torbjørn Jensen (46): Torbjørn har eget byggefirma, men har ikke jobbet som byggemester på mange år, og Tine er leverandør for hudprodukter. De føler seg sikre på å vinne.

tine torbjorn, grottenveien 1 (Foto: TV 2)