VMan P702249
VMan P702249

Paris Hilton: – Det er vanskelig å få venner

«Paradise Hotel»-klare Paris har vanskelig for å stole på folk.

Hollywoodstjernen Paris Hilton (31) medvirker i den norske TV3-serien «Paradise Hotel», som har premiere mandag 11. mars.

«God kveld Norge» møtte den skandaleomsuste hotellarvingen i forbindelse med TV-opptakene i Mexico, der hun og entouraget på ti personer var innlosjert på en fasjonabel villa.

Hiltons rolle i Paradise Hotel er foreløpig hemmelig, men inne på realityhotellet kunne superstjernen fortelle at hun har fått et godt inntrykk av de femten deltagerne.

Les også: Her er deltagerne i «Paradise Hotel»: – Det er mange uintelligente her

Mye drama

– Jeg synes det er en flott gjeng. De er alle oppspilt over å være her, de er morsomme og jeg tror at det kommer til å bli et veldig underholdene show. Det er mange mennesker som kommer til å skape mye drama, og det er det som gjør dette til et bra realityshow, sier Paris Hilton til «God kveld Norge».

Og for Paris er det ekstra spesielt å få møte de norske realitydeltagerne. Hennes oldefar, hotellkongen Conrad Hilton, stammet nemlig fra Kløfta i Akershus, og Paris avslører at hun har vært på et «hemmelig» besøk i Norge.

Les også: Her følte Triana Iglesias seg liten og lubben

På norgesbesøk

– Jeg var faktisk i Norge for et par år siden. Bestefaren min fortalte at familien min kommer derfra, så det var virkelig spennende å være der. Jeg er veldig stolt over å være norsk og synes at nordmenn er så vakre mennesker.

Men selv om hun liker nordmenn bør ikke «Paradise Hotel»-deltagerne forvente seg å bli nære venner med Paris. Etter å ha opplevd et enormt medietrykk verden over det siste tiåret er hun skeptisk til hvem hun slipper innpå seg.

Les også: Paris Hilton skal være med i norske Paradise Hotel

Gransker folk

– Det er definitivt vanskelig å bli kjent med folk fordi man ikke vet grunnene til hvorfor de ønsker å være vennen din. Opp gjennom årene har jeg lært meg til å granske folk jeg møter for å se om de er gode eller ikke, for det er vanskelig å vite hvilke intensjoner de har, sier Paris Hilton.

Hilton fikk sitt gjennombrudd da en sexvideo av henne og hennes daværende kjæreste ble lekket ut like før premieren av realityshowet «Simple Life» i 2003. Senere har hun sonet fengselsstraff etter å ha blitt dømt for både fyllekjøring og besittelse av kokain.

Forelsket

Nå ser det ut til at Paris Hilton har lagt det ville livet bak seg, og har siden september i fjor har hun vært sammen med den ti år yngre modellkjæresten River Viiperi (21).

Under oppholdet i Mexico tilbragte Paris mye tid med kjæresten, og kysset åpenlyst under møtet med norsk presse. Til «God kveld Norge» sier Paris at hun er svært forelsket.

– River er en så fantastisk mann. Jeg elsker ham så mye. Vi er så lykkelige og han behandler meg så bra og elsker meg virkelig for den jeg er. Vi er veldig nære og det er veldig godt å ha noen som ham i livet mitt, sier Paris.

Les også: Paradise-Madelen har blitt kjæreste med svensk rikmannssønn