VIL KNEKKE BLOGGRYKTER:   Tone er voldsomt preget av dette. Men når dette kom ut har hun valgt å stå løpet for å få satt noen grenser, også av hensyn til alle andre som kommer i samme situasjon, sier advokat John Christian Elden til TV 2. Her er kjendisparet Aksel Hennie og Tone Damli på en kinopremiere i september i fjor.
VIL KNEKKE BLOGGRYKTER: Tone er voldsomt preget av dette. Men når dette kom ut har hun valgt å stå løpet for å få satt noen grenser, også av hensyn til alle andre som kommer i samme situasjon, sier advokat John Christian Elden til TV 2. Her er kjendisparet Aksel Hennie og Tone Damli på en kinopremiere i september i fjor.

Skandalebloggeren klager Elden inn for disiplinærnemnd

Advokat John Christian Elden går til knallhardt angrep på Tone-blogger. Svares med klage.

Advokat John Christian Elden representerer artist Tone Damli som tidligere denne uken saksøkte blogger Christian Burmeister etter at han publiserte innlegg med flere rykter rundt artisten og hennes eksforlovede Aksel Hennie. Mandag skal Oslo byfogdembete ta stilling til om blogginnlegget skal fjernes. - Også offentlige personer har krav på et privatliv i Norge, likevel ønsker man å tøye grenser og gjøre dem til prøvekaniner. Det man ser her er uetisk og ulovlig. Ryktespredning har