Marit Bjørgen
Marit Bjørgen
SKI VM i Val di Fiemme 2013. Kvinner 30 kilometer massestart på langrennsstadion i Val di Fiemme, Italia lørdag. (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)
SKI VM i Val di Fiemme 2013. Kvinner 30 kilometer massestart på langrennsstadion i Val di Fiemme, Italia lørdag. (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)

Bjørgen fikk pikant spørsmål: – Therese Johaug og Heidi Weng er mer sexy enn meg

Marit Bjørgen fikk uventet spørsmål fra italiensk journalist etter gullet på tremila.

Val di Fiemme (TV 2 Sporten): Marit Bjørgen gikk inn til et nytt gull på prestisjedistansen 30 kilometer klassisk lørdag formiddag.

Men på pressekonferansen etter gullet fikk hun plutselig et pikant og uventet spørsmål. En italiensk journalist lurte nemlig på hva Bjørgen tenkte om å være et sex-ikon.

– Vel, det tenker jeg ikke så mye på. Det er vel mest de yngre som får høre det. Therese Johaug og Heidi Weng er mer sexy enn meg, svarte Bjørgen – til stor latter fra en fullsatt pressesal.

Etter pressekonferansen innrømmer Bjørgen at hun likte spørsmålet fra den italienske reporteren.

– Jo, det var hyggelig å høre det, gliste Bjørgen.

Se hele intervjuet med Bjørgen under:

701509

– Når du passerer 30 år er det sjelden at du får høre at du er et sexsymbol. Det er helst de yngre på laget som får høre det, fortsatte hun.

– Så det er umulig å være sexy når du har passert 30 år, lurte en kvinnelig journalist på.

– He, he. Jo, det er absolutt muligheter for det, men som jeg sier så er det helst de yngre som oftest får høre det, som Heidi Weng og Therese Johaug, lo Bjørgen.

Marit Bjørgen
Marit Bjørgen

Se video i Play: Weng: – En dag skal jeg ta'a
Se video i Play: – Godt å få et kyss selv etter er rævva løp

Men på gullfeiringen lørdag kveld er Bjørgen ikke i tvil om at hun vil utkonkurrere de yngre på det norske skilandslaget.

– Det blir nok hun som er eldst som holder ut lengst, sa Bjørgen og smilte lurt.

Se hele intervjuet med Johaug under:

701508