kagrooWeb
kagrooWeb
kagawadobbelWeb
kagawadobbelWeb
BunntaklingWeb
BunntaklingWeb
kagaeamaal
kagaeamaal
Hughton web
Hughton web
RVPsjanseWeb
RVPsjanseWeb
roorvpWeb (Foto: BEN STANSALL, © BS/JR)
roorvpWeb (Foto: BEN STANSALL, © BS/JR)

Hat trick av Kagawa da United valset over Norwich

Mens Rooney satte punktum med en suser da de røde fra Manchester vant 4-0.

Manchester United - Norwich (4-0)

Sjekk videosammendrag av kampen i videovinduet øverst!

Et imponerende resultat om ikke en like imponerende kamp av Manchester United på Old Trafford.

Spesielt det siste kvarteret viste at de røde har flere strenger å spille på enn bare Robin van Persie.

Også Ferguson var fornøyd da TV 2 snakket med han etter kampslutt

Artikkelen fortsetter under videovinduet!

701674

I studio etter kampen var panelet enige om at kveldens forestilling var typisk for sesongens Fergusons-lag - et maskineri som sakte men sikkert maler ned motstandernes forsvar.

Overskriftene i morgen vil nok handle om Shinji Kagawas hat trick, men også Wayne Rooney hadde en meget god dag på jobben med to målgivende og et kremmerhus av en scoring.

– Det er lett å si at United heller ikke i dag imponerer, men de vinner faktisk 4-0 mot et annet Premier League-lag og har 19-1 i avslutninger. Det er meget sterkt.

– Kagawa var banens beste, sa Petter Myhre.

Hør også tremålsscorerens korte men meget konsise reaksjon etter kampen.

Artikkelen fortsetter under videovinduet!

701698

Minner om gamle dager
Helgens britiske gjest i studio Jacqui Oatley sparte heller ikke på superlativene.

– De viser igjen den mentaliteten de har hatt hele sesongen.

Oatley bet seg også merke i Rooneys scoring rett før slutt, og hvordan den kan minne om et annet mål kraftspissen scoret for en rekke år siden.

- Det minner om målet hans for Everton mot Arsenal. Det aller første målet han scoret i Premier League da alle snakket om hvor stor han kom til å bli. De fikk rett, avsluttet hun.

Artikkelen fortsetter under bildet!

kagrooWeb
kagrooWeb

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Hva synes du om dette? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!

Rolig åpning
Før kampen var ikke de gule kanarifuglene levnet de store mulighetene, og Ferguson viste allerede før start de 2 442 tilreisende fra Norwich at de ikke ville ta lett på gjestene.

I startoppstillingen var både Robin van Persie og Wayne Rooney, dette til tross for stormøtet mot Real Madrid på tirsdag.

Det første kvarteret gikk relativt rolig for seg på Old Trafford. Ingen av lagene satte hverandre på de helt store prøvene, og klokka viste 15 minutter før hjemmelaget noterte seg for den første halvsjansen.

United festet grepet
Robin van Persie ble spilt gjennom på én-touch av makker Wayne Rooney, men Mark Bunn var våken og fikk fanget ballen foran føttene på nederlenderen. Sisteskansen fikk seg en trøkk i duellen, men kom seg etterhvert på beina igjen.

Etterhvert som omgangen skred frem tok vertene over mer og mer av banespillet, likefullt uten å produsere de store mulighetene før halvtimen var passert.

Norwich på sin side fortsatte å ligge kompakt bakover, samtidig som de sverget til lange baller mot Grant Holt på topp.

Artikkelen fortsetter under bildet!

kagawamaal1web
kagawamaal1web

Kagawa med jubileumsscoring
Så ett minutt på overtid i første omgangen satt scoringen. Innlegget fra Antonia Valencia gikk via Robin van Persie før den ramlet ned hos Shinji Kagawa. Japaneren gjorde ingen feil og plasserte ballen enkelt bak Mark Bunn i Norwich-målet.

Kagawa fikk dermed æren av å score Manchester Uniteds 900. Premier League-mål hjemme på Old Trafford i den 400. kampen.

Kun minutter senere blåste blåste dommer Neil Swarbrick av den første omgangen. En omgang hvor Chris Hughtons taktikk holdt nesten helt inn.

Norwich mer med i kampen
Det var tydelig at Hughton hadde gitt klare beskjeder til Norwich-spillerne i pausen. Allerede etter fem minutter noterte de seg for en halvsjanse da Vidic såvidt kom foran Robert Snodgrass på innlegget fra Russell Martin.

Kun minuttet etter var det Mark Bunn som måtte i aksjon. Rooney kom alene igjennom, men da han fikk ballen for langt foran seg var Bunn våken og fikk klarert med en godt timet takling.

Norwich fortsatte å spille godt og kom i denne perioden til flere dødballmuligheter, uten at det ble noen virkelig store muligheter.

Etter 66 minutter viste Ferguson også at han ikke helt hadde glemt hvem som venter på tirsdag da han plukket van Persie av banen til fordel for Danny Welbeck.

Artikkelen fortsetter under bildet!

huoghtonweb
huoghtonweb

Kagawas store kveld
Så ut av ingenting kom Uniteds andre scoring. Rooney, som virkelig fikk fart på sakene på topp etter at van Persie gikk ut, dro enkelt av én mann og serverte Kagawa som på nonchalant vis plasserte ballen bak Bunn.

Norwich var frem til dette i aller høyeste grad med i kampen, men etter 2-0-scoringen gikk luften ut av de tapre kanarifuglene.

Og det skulle ikke ende med det. Tre minutter før full tid kom japaneren igjen alene igjennom, løftet ballen elegang over Bunn og inn i nettmaskene. Tre mål av dem lille teknikeren og hat tricket var et faktum.

Rooney satte punktum
Men det skulle ikke ende der. Wayne Rooney hadde så langt vært servitør, men ville også notere seg på scoringslisten.

Rett før 90 minutter var spilt trakk engelskmannen seg fri på 25 meter og banket til. Ballen suste forbi en sjanseløs Mark Bunn og inn i krysset - en god kandidat til rundens mål.

Artikkelen fortsetter under bildet!

fergieweb
fergieweb

Fire minutter senere sa Swarbrick at nok fikk være nok, og blåste av kampen. 4-0 er kanskje ikke representativt for kampen sett under ett, men en fortjent seier til de røde.

Har du spillere fra disse klubbene på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Hva synes du om dette? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!

Lagoppstillingene

Manchester United: David De Gea, Chris Smalling, Nemanja Vidic, Jonny Evans, Patrice Evra, Antonio Valencia, Michael Carrick, Anderson (Tom Cleverley 74), Shinji Kagawa, Wayne Rooney, Robin van Persie (Danny Welbeck 66).
Benken: Anders Lindegaard, Rafael, Javier Hernandez, Nani, Ashley Young.

Norwich: Mark Bunn, Russell Martin, Bradley Johnson, Sébastien Bassong, Michael Turner, Robert Snodgrass (Ryan Bennett 74), Jonathan Howson, Grant Holt, Anthony Pilkington, Wes Hoolahan (Kei Kamara 72), Javier Garrido.
Benken: Lee Camp, Steven Whittaker, David Fox, Elliott Bennett, Luciano Becchio.