RedknapKakeWeb
RedknapKakeWeb

Her får Redknapp kake av journalist på QPRs pressekonferanse

Utrolig sammentreff: Både QPRs og Southamptons manager har fødselsdag når lagene møtes lørdag.

Se Southampton-QPR lørdag 2. mars klokken 16.00 på TV 2 PL HD 3 og tv2sumo.no!

Lørdagens kamp mot gamleklubben Southampton er av meget stor viktighet for Harry Redknapp og hans Queens Park Rangers. De blå og hvite ligger nederste på tabellen og er ti poeng bak sørkystklubben som på sin side innehar 16.plassen når elleve serierunder gjenstår.

Tre poeng er så å si en nødvendighet dersom håpet om å overleve i divisjonen ikke skal forsvinne helt, og som om ikke kampen er viktig nok i seg selv havner den sågar på Redknapps egen 66-årsdag.

– Du prøver å glemme bursdagene når du kommer opp i min alder. Hele helgen handler om kampen. Min kone kunne invitert hvem som helst over på kvelden, selv Tony Bennett (amerikansk jazzartist, red.anm.)) men jeg ville ikke møtt opp om vi hadde tapt kampen. Jeg er ikke til nytte for noen dersom det ikke går bra, sa Redknapp på fredagens pressekonferanse.

Der ble han også tildelt en kake av en av journalistene, som «takk for intervjuene gjennom kalde vintrer opp gjennom årene».

Se overrekkelsen og hele intervjuet med Redknapp i videovinduet øverst!

Les også: Idrettspsykolog forklarer «Harry-effekten»: – Bare ryktet hans kan være nok til å hjelpe

DEBUT: Mauricio Pochettino ledet Southampton for første gang. (Foto: Alastair Grant/Ap)
DEBUT: Mauricio Pochettino ledet Southampton for første gang. (Foto: Alastair Grant/Ap)

Pochettino har også bursdag
Utrolig nok fyller også Southamptons nye manager Mauricio Pochettino år lørdag, ettersom argentineren feirer sin 41-årsdag samme dag som «Happy Harry» blir 66.

– Ja, noen sa det til meg. Gratulerer med dagen til ham også. Jeg hadde virkelig sansen for Nigel Adkins, men det ser ut til at deres nye mann har kommet inn og gjort en stor jobb. Sånn er fotballen, og jeg ønsker ham lykke til, sa Redknapp.

Se hele intervjuet i vinduet øverst!

Har du Southampton eller QPR-spillere på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk