BalePlayerMonthWeb4
BalePlayerMonthWeb4

Bale er månedens spiller: – Jeg har fått en fri rolle

Tottenham kapret februarversjonene av Premier Leagues månedlige kåring. Gareth Bale og André Villas-Boas med hver sin pris.

Se Tottenham-Arsenal søndag 3. mars klokken 17.00 på TV 2 PL HD 1 og tv2sumo.no!

De siste ukene har Tottenhams Gareth Bale nærmest egenhendig båret laget på sine skuldre, og nå har waliseren også fått sin utmerkelse i form av prisen for månedens spiller i Premier League for februar.

– Det er stort å vinne prisen, og laget har vært fantastisk de siste månedene. Vi har vært i kjempeform, og det er på grunn av dem at jeg har fått denne prisen, sier waliseren.

Se intervjuet med månedens spiller og manager i videovinduet øverst!

Les også: United-fan om Bale i 2009: – Takk for at du ikke gikk til oss, Gareth

Gareth Bale og lagkameratene i Tottenham jakter tre poeng hjemme mot Arsenal søndag. Kampen ser du på TV 2 PL 1 og tv2sumo.no!  (Foto: ANDREW WINNING, © AW/ar)
Gareth Bale og lagkameratene i Tottenham jakter tre poeng hjemme mot Arsenal søndag. Kampen ser du på TV 2 PL 1 og tv2sumo.no! (Foto: ANDREW WINNING, © AW/ar)

De siste sesongene har jeg vært fastlåst på venstresiden, og ikke fått noen særlig rolle utover det, men denne sesongen har jeg fått frihet til å komme mer inn i banen og har fått en fri rolle, så jeg nyter fotballen min og kan forhåpentligvis holde det gående, sier Bale.

Villas-Boas månedens manager
Bales prestasjoner har ført Tottenham til tredjeplass på tabellen, og for sine prestasjoner som manager har også André Villas-Boas stukket av med prisen for månedens manager. Tre av tre ligakamper ble vunnet, og i tillegg tok de liljehvite seg videre fra Europaligaen på bekostning av Lyon.

– Det er fremdeles mange kamper igjen, og det er viktig for oss å skape et enda større gap til lagene bak oss. Vi har muligheten denne helgen mot Arsenal, men selv om vi klarer å skaffe et forsprang kan alt skje i Premier League og vi må sørge for å være stabile. Forhåpentligvis kan vi slå Arsenal og gi oss selv et bedre utgangspunkt når det gjelder å kvalifisere oss for Mesterligaen, sier portugiseren.

Se videosammendrag av mandagens kamp mellom West Ham og Tottenham, der Bale avgjorde med en suser, her:

700656

Les også: Bales kanon kun på femteplass

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk