Ronaldo (Foto: Scanpix)
Ronaldo (Foto: Scanpix)

Sjekk fredagens fotballrykter: – I sommer kan de to gjenforenes i sjokkovergang

Mens Manchester City og Liverpool jakter Alexis Sanchez. Sjekk dagens ryktebørs her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

LES OGSÅ:Se City-spillerne danse «Harlem Shake»
LES OGSÅ: Fotballforbundet møtte toppklubbenes rike onkler i London

Premier League:

Vi starter med det som kan bli en sensasjonsovergang. Daily Mail skriver at Manchester United har tatt en nærmere titt på sin egen økonomi for å se om de har dekning for et mulig kjøp at Cristiano Ronaldo! Ronaldo som gikk til Real Madrid for rundt 800 millioner kroner for nesten fire år siden, har blitt verdens beste spiller i sin tid i Madrid. I desember sa Alex Ferguson at han ønsker at Ronaldo skal komme tilbake til United. – Man vet aldri. Han vil kanskje til en annen klubb, men jeg håper han vil komme her, sa Ferguson den gangen. Ronaldo har en kontrakt som går ut i 2015, og flere klubber følger situasjonene til Ronaldo tett.

I den blå delen av Manchester er de også frempå på overgangsmarkedet. Samir Nasri kan være på vei vekk fra Etihad. Franskmannen skal ha en prislapp på rundt 250 millioner kroner.

Samir Nasri (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
Samir Nasri (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

I tillegg skal City være interessert i Porto-forsvarer Eliaquim Mangala. Det melder Daily Express. Han kan være en erstatter for Joleon Lescott som kan være på vei vekk. Mangala vil koste Manchester City rundt 170 millioner kroner.

I KULDE: Joleon Lescott får magert med spilletid i Manchester City. Midtstopperen kan være på vei til Everton. (Foto: GRAHAM STUART, © GS/dan)
I KULDE: Joleon Lescott får magert med spilletid i Manchester City. Midtstopperen kan være på vei til Everton. (Foto: GRAHAM STUART, © GS/dan)

Metro melder at Chelsea har lansert seg selv som en mulig ny klubb for Malaga-stjernen Isco. Han har også vært linket til klubben tidligere. Avisen melder at Isco har en utkjøpsklausul på 300 millioner kroner. – Hvis en klubb vil ha meg så må det bli en stor klubb, for jeg kommer til å bli dyr, skal Isco ha sagt.

Isco (Foto: Jorge Guerrero/Afp)
Isco (Foto: Jorge Guerrero/Afp)

Får vi en ny franskmann i Premier League? Ifølge Daily Mail skal både Arsenal og Tottenham være interessert i Sebastien Corchia fra Sochaux. 22-åringen er også ettertraktet i andre ligaer. Juventus skal følge tett med på høyrebacken.

La jakten begynne! Manchester City og Liverpool skal være på jakt etter Alexis Sanchez fra Barcelona. Dette har det vært snakk om tidligere også, men ifølge Daily Mirror skal klubbene ha ladet overgangsriflene igjen. City forsøkte å hente Sanchez i 2011, men han gikk da til Barcelona.

TIL LIVERPOOL? Alexis Sanchez. (Foto: CRISTINA QUICLER/Afp)
TIL LIVERPOOL? Alexis Sanchez. (Foto: CRISTINA QUICLER/Afp)

Manchester United er på jakt etter Roma-duoen Erik Lamela og Marquinhos. Roma har ikke hatt sin beste sesong i Serie A den siste tiden, og det kan være nok til at Lamela og Marquihos er på vei vekk fra klubben. Barcelona skal også være på utkikk etter de to spillerne. Ifølge Forza Italian Football skal Roma ha sagt nei til et bud på rundt 210 millioner kroner fra Barcelona på Marquinhos, og 300 millioner for Lamela.

Hvilke spillere ønsker du deg til ditt favorittlag? Ta debatten i kommentarfeltet under!