Kjell Arne Totland (Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix)
Kjell Arne Totland (Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix)

Kjell Arne Totland blir TV 2s nye kongeekspert

– Jeg er veldig glad for at jeg blir en del av TV 2-familien.

Onsdag ble det klart at Se og Hørs kjente hoffreporter Kjell Arne Totland (68) blir kongeekspert i TV 2.

Han ble ønsket velkommen til TV 2 av «God morgen Norge»-programleder Signe Tynning da han var gjest i TV-programmet tirsdag morgen.

– Det er fra 1. mars, og det gleder jeg meg veldig til. Jeg har allerede fått plass i redaksjonen, sier Totland til «God morgen Norge».

Glad for å bli en del av TV 2-familien

Nå gleder han seg til å ta fatt på de nye oppgavene.

– Jeg skal være kanalens kongehusekspert på alle plattformer og alle programflater. Det blir en spennende oppgave som jeg virkelig ser frem til. Jeg har alltid hatt et veldig godt forhold til folk i TV 2 og har veldig mange venner her. Jeg er veldig glad for at jeg blir en del av TV 2-familien, fortsetter han.

Programredaktør Bård Eriksen er fornøyd med å få Totland til TV 2.

– Jeg er glad for å få en så dyktig og faglig ekspert som Kjell Arne med på laget. En utrolig kunnskapsrik mann, som jo er et levende leksikon rundt de kongelige, sier Eriksen.

Ser fram til å heve kvaliteten

Redaksjonssjef for TV 2 Nyhetskanalen Silje Hovland er også glad for denne avtalen.

– TV 2 Nyhetskanalen er svært fornøyd med at Kjell Arne Totland nå blir TV 2 sin faste kongehusekspert. I løpet av et år er det mange kongelige begivenheter som Nyhetskanalen dekker – og med Kjell Arne Totland på laget ser vi ser fram til å heve kvaliteten på disse sendingene.

Se Totland i «God morgen Norge:

700904