Foreløpig får vi bare se
Foreløpig får vi bare se "nye" Captiva bakfra, og her er endringene beskjedne. Det handler i hovedsak om nye lykter. Foran skal det ha skjedd litt mer.

Chevrolet Captiva: Glemt bil blir ny

Klart for ny finpuss - etter sju år.

Sju år er gått siden den rullet inn første gang. Det betyr egentlig at det er på høy tid med en erstatter til Chevrolet Captiva, men den lar tydeligvis vente på seg.

I stedet velger Chevrolet nå å gi bilen en facelift, den skal vi få se resultatene av når dørene åpner på bilutstillingen i Geneve..

Del med Facebook-vennene dine

Levd i skyggen

Etter å ha ligget nede et par år, er Chevrolet nå i gang med å gjennomføre et skikkelig comeback på det norske markedet. Med det har det også kommet litt ny vind i Captiva-seilene - en bilmodell som stort sett har levd i skyggen av de fleste konkurrentene.

Captiva er søstermodellen til Opel Antara. Men der Opelen må nøye seg med "bare" fem seter, gjør sjuseter-løsning Captiva langt mer attraktiv for mange.

LES OGSÅ: Gjør et kupp på de ukjente SUV-ene

Mye bil for pengene

Bilen solgte da også endel eksemplarer i starten, selv om prisen ikke var så gunstig som den kanskje burde vært på et relativt ukjent produkt som dette.

På bruktmarkedet kan den være veldig mye bil for pengene, rett og slett fordi mange bilkjøpere ikke vet/husker at den eksisterer. Dermed blir også Captiva ganske tungsolgt.

Forsiktige endringer

Chevrolet ga bilen en større oppdatering i 2011. Da regnet vi med at det var den siste før ny modell skulle komme.

Men det kan virke som om Chevrolet nå heller prioriterer å få opp et komplett modellutvalg under Captiva - før de erstatter denne. Nå handler det om forsiktige endringer i fronten og hekken, også noen detajler og nye materialer innvendig. Foreløpig har Chevrolet bare sendt ut bilder av den nye bilen bakfra.

LES OGSÅ: Her handler det om brukt luksus-SUV

Har Norges billigste

Her hjemme lanserer importøren snart Chevrolet-utgaven av Opels nye crossover Mokka. Den heter Trax, og med svært gunstig prising bør den ha gode muligheter i markedet.

Chevrolet har også Norges billigste bil i småbilen Spark , men akkurat det varer ikke mye lenger. Den tittelen napper nemlig Mitsubishi Space Star til seg når den kommer til Norge med 99.900 kroner på prislappen.

En ekte prisbombe: Les mer om Space Star her:

Spark er en sjarmerende småbil til svært gunstig pris. Norges billigste - til Mitsubishi Space Star ruller inn.
Spark er en sjarmerende småbil til svært gunstig pris. Norges billigste - til Mitsubishi Space Star ruller inn.

Ny småbilfavoritt: Les testen av Spark her: